reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

Kingusia, Miki tylko na pralka reagował płaczem. Inne urządzenia go kręcą.
Buty kupi my jak treafimy na takie, co wejdą na jego szeroką stopę.

reklama
Kinia - pieknie Laura wyglada, my mamy tez kubecxki ale zestaw 5 roznej wielkosci z dziurkami do kapieli ;)

Zjedlismy obiad, polozylam Tymka mam nadzieje, ze usnie bo jak nie to nie wiem jak przetrwamy ponad 4 godz do mycia :(

Zdjęcie1041.jpg Proszę Mikotku :*

Załączniki

• Zdjęcie1041.jpg
    Zdjęcie1041.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 59
Mikotku nie Tymek nie zasnal :confused2:ale malz juz jest takze on harcuje z Tymkiem po podlodze i troche smiechu jest. Ja na takie zabawy nie mam dzis sily poprostu :-(

Katar troche nam zgestnial wiec to nie od zabkow, ale w buzce wydaje mi sie ze cos dziac sie musi bo slina kapie momentami

U nas tez pada, chcialam choc do warzywniaka podskoczyc, bo naszla mnie ochota na salatke jarzynowa i kilku rzeczy brakuje, ale nie ciagnelam Tymka juz

Kinia
- slicznie Laura wyglada !!!! :-Dpo raz kolejny dzis ;-)

E wrocil, wiec ja wyszlam na spokojnie z psem i jakis pitbull zaczal sie rzuca na Snacka :wściekła/y: zero odpowiedzialnosci w tych ludziach , takie psy bez obrozy bez niczeg kaganca puszczaj. Niby ten im uciekl, ale maja szczescie, ze tylko zaczal skakac bez zebow bo biedny by moj byl. Nie mialaby szans z taka szczeka :crazy:

witam Daria z tych nudów poszła spać o 16.30 teraz wstała je parówkę
Mikoto kingusia ja chcialam zamówić też ten komplet z fb ale nie mogłam się zdecydować na jeden a jak juz podjełam decyzje to pisalam do tej Pani ile trzeba czekać i tak jak piszesz mikoto to 3 tyg :-(zrezygnowałam bo pod koniec pazdziernika to chyba juz cieplejsze czapy bedziemy ubierac ale rozmawiałam w sprawie zimowych wersji maja byc pod koniec pazdziernika to moze wtedy sie zdecyduje na zimowy komplet ?
mikoto mamy takie kubeczki ze zwykłego sklepu dziecięcego nie wiem nawet czy nie z pepko kosztowały 11 zł ;)
kingusia fajna czapa widziałam na allegro te czapki rozmiar faktycznie mega :szok:

reklama
Do góry