teri114
Fanka BB :)
hejka Daria już smacznie spi od 20 dziś była jedna drzemka to szybko padła ale miała dziś dobry humorek bo i na dworku była ;-)nawet poćwiczyła z mamusią nawet dobrze bo dodawała dodatkowego obciążenia
za to sąsiedzi okropnie hałasują
pewnie impreza do rana będzie oni tak mają 
Mikoto też nie wiem co bedzie mi dane jeszcze zastac w lidlu bo my to dopiero pojedziemy koło południa z Darią rano nawet bym ją w ten dziki tłum nie brała a potem co bedzie to bedzie w sumie nie zależy mi az tak bardzo na niczym chciałam zobaczyć te bluzeczki bo 2 za 15 zł to mega tanio na bucki zimowe jest jeszcze czas i chyba wolałabym cos innego jakieś kozaczki .. sama nie wiem
anielek suuuper wielkie gratulację widac dzidzia bardzo chce byc na tym świecie
mnie niestety coś zbiera wziełam grypeksa na noc oby przeszło zimno mi i głowa boli kłade sie zaraz buziaczki
tak pomagałam mamusi ćwiczyć
za to sąsiedzi okropnie hałasują
pewnie impreza do rana będzie oni tak mają 
Mikoto też nie wiem co bedzie mi dane jeszcze zastac w lidlu bo my to dopiero pojedziemy koło południa z Darią rano nawet bym ją w ten dziki tłum nie brała a potem co bedzie to bedzie w sumie nie zależy mi az tak bardzo na niczym chciałam zobaczyć te bluzeczki bo 2 za 15 zł to mega tanio na bucki zimowe jest jeszcze czas i chyba wolałabym cos innego jakieś kozaczki .. sama nie wiem
anielek suuuper wielkie gratulację widac dzidzia bardzo chce byc na tym świecie

mnie niestety coś zbiera wziełam grypeksa na noc oby przeszło zimno mi i głowa boli kłade sie zaraz buziaczki
tak pomagałam mamusi ćwiczyć
Załączniki
Ostatnia edycja:
Byłam przekonana,ze będzie spała drugi raz, tym bardziej, ze wróciłyśmy z przejażdżki i bardzo marudziła. Zjadła obiad i ruszyłyśmy w teren, Na pierwszy ogien - warsztat samochodowy, musiałam wymienić zarówkę w reflektorze, potem zakupy w pobliskiej mieścinie, ale okazało się, ze nie ma nic, co chciałam kupić, także obrałyśmy kurs na Biedronkę
Wróciłyśmy przed 18, przed 20 już Zosia była wykąpana a po 20 już spała. Mam nadzieję, że noc prześpi spokojnie, bez pobudek, bo padam. Własnie skończyłam ćwiczyć. Na rozgrzewkę, jak przyszłyśmy z dworu, poprasowałam stos prania. Jutro i tak musimy jechać po mięso, bo Babcia przyniosła mi piękne małe cukinie i zaplanowałam je nafaszerować
Zobaczymy co z tego wyjdzie
POtem jeszcze miałam rozmowę z kierownikiem prac przy kopaniu rowów . Niedawno właśnie odjechali z koparka i autem, zabrali kamienie i piach. Nie wiem jak to aktualnie wygląda, ale jutro zrobię ogląd
Uśmiałam się z Mikołajka!
Teraz J. będzie miał urlop, także mam nadzieje, że uda mi się ćwiczyć wcześniej. Za widoku 
I dla Julki nie mam kombinezonu , muszę poszukać może ktoś będzie sprzedawał używany , Juli potrzebuję na dwór kombinezonu więc nie musi być nowiutki ,
napisz mi proszę do pracy idziesz do siebie tak ? ta firma sprzątająca ? ja nie wiem nic