Teri gdzie byliście? Pizza?
Kingusia podaj, proszę szczegółowy przepis, krok po kroku, łącznie z biszkoptem ;-) co,gdzie, ile, jakie składniki, temperatura. Ja jednak muszę mieć podane dokładne proporcje składników
wygląda pysznie! Można kupny biszkopt wykorzystać?
Gosiak nie.licz Godzin tylko ciesz się, że miałaś taki udany dzień
zakupy, jak zwykle, cudne! Szary bezrekawnik skradł moje serce ;-) jest piękny!
Palin mam nadzieje, ze juz spisz.
Intensywnie spędziliśmy dzień. Najpierw przejażdżka rowerowa, potem grill. Wróciliśmy po 18, bo już zimno.się zrobiło. Ja ćwiczyłam a J. I Zosia kolorowali malowanki. Właśnie położyłam Zosie, czekam aż zasnie, robię listę Reczy do Zrobienia na jutro.
Kingusia podaj, proszę szczegółowy przepis, krok po kroku, łącznie z biszkoptem ;-) co,gdzie, ile, jakie składniki, temperatura. Ja jednak muszę mieć podane dokładne proporcje składników
Gosiak nie.licz Godzin tylko ciesz się, że miałaś taki udany dzień
zakupy, jak zwykle, cudne! Szary bezrekawnik skradł moje serce ;-) jest piękny! Palin mam nadzieje, ze juz spisz.
Intensywnie spędziliśmy dzień. Najpierw przejażdżka rowerowa, potem grill. Wróciliśmy po 18, bo już zimno.się zrobiło. Ja ćwiczyłam a J. I Zosia kolorowali malowanki. Właśnie położyłam Zosie, czekam aż zasnie, robię listę Reczy do Zrobienia na jutro.
była pizza plac zabaw Dawid zagrał mecz z kolegami Daria wybiegała się tak że myslałam że mi zasnie już o 19 ale potem się rozkręciła i przed 21 dopiero zasneła 

chyba by mi ręce odpadły takie klocka tak usypiać ogólnie to temat rzeka co ona robi ...ale i tak uważa się za najlepszą matkę
potwierdzam pierwszy tydzień przechodzenia z 2 na 1 drzemkę troszkę ciężki ...malowanie u nas wiadomo to nie jest tak że jest wszystko sliczne pomalowane raczej zamalowane u nas kredki juz od dawna z racji ucznia w domu Daria tylko czyha aby dobrac sie Dawidowi do piornika bo tam jest pisiu pisiu a ma swoje ale i tak Dawida jest lepsze ...
Czy te choróbska u nas się nie skończą????? Wszystkie dziewczyny znowu mają katar:-(