reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

witam dziś po tylu dniach słoneczka pogoda nie nastraja do niczego rano była mżawka a teraz to już leje :-(
Bona oby to było jednodniowe załamanie pogody .. super że weekendy bedziesz mieć wolne !!! jakie wycieczki masz w planach ?
wisienka OMG kobieto !!!! gdzie Ty jeszcze wcisniesz studia :szok: jak Tosiu nie wymiotuje ? Mila lepiej jak się czujecie zmartwiłaś nas kochana :-(
Kingusia śliczne kozaczki ale Laura ma malutką nóżkę :sorry:u nas zamkneli ccc a tam kupowałam bucki Darii mieliśmy trzewiki z tego neliblu czy jak to tam fajne i cena przystepna :tak:co sie stało z butami że oddajesz do reklamacji ?dobra cena zabawek jak kupiłam samo krzesełko za 50 zł jak Laura lubi je bo Daria uwielbia właśnie na nim siedzi ;)
mikoto ciągle zapominam odp cwiczę kochana co drugi dzień wczoraj miałam labę to dzis nie ma przeproś .. Daria mogłaby z piaskownicy nie wychodzić tak lubi tylko teraz już piasek zwykle mokry :dry:u Was pewnie tez tak brzydko co prorabiacie ?
Robaczku kochany zdróweczka !!!niani wspólczuje znam ten ból tez często mam problemy z pęcherzem na mnie tylko furagin działa nic więcej nie daje rady trzeba jak najwięcej pic żeby jak najwiecej sikać
Madzia ach jesienna depresja pewnie i mnie dopadnie jak co roku :dry:
mój m wraca w piątek juupiii :-D

dziś muszę obejrzeć Kossakowskiego ma być sam z 4 dzieci może być ciekawie :-D a w czwartek kuchenne rewolucję z mojego Buska ;-)

reklama
Teri Laura pokochała od wczoraj krzesełko :-) dzisiaj o 5 rano już chciała się na nim bawić. A potem pchała je do drzwi że mamy je zabrać ze sobą :-D
Pisałam już do Mikotka na fb bo myśle nad jakimś spotkaniem czerwcówkowym i może zorganizowałybyśmy coś w Waszych stronach?? ;-)
Co WY na to? Bona? Mikoto? Teri? A moze jeszcze ktoś się skusi?

Gosiak super noc za Wami! Jak Tymcio?

Emka a nie macie kogoś, u kogo pies mógłby przeczekać drzemki Niny? Albo może zróbcie mu kojec na dworze?

Bona ale się nam złożyło z tymi dywanami, J. Zawiózł.wczoraj, zaraz Ci napisze, gdzie dokładnie jest ta pralnia. Juz się ciesze na ten weekend :-*

Teri i u nas leje :-( chwila przerwy była, akurat J. Pojechał z Zosia na zakupy do marketu. A teraz znów pada. Gotowałas kukurydzę? Super,że M wraca! Na ile?

Kingusia spotkanie? Jestem za! Apeluje o weekend, kiedy jest J. Bo w dalszą trasę sama z Zosia nie pojadę, a jakby padało to już w ogóle :-/

Pulpety, moja wariacja, wyszły rewelacyjne! Mikotkowy zachwycony mlaska nad talerzem :-D właśnie Usypiam Zosie i pije druga kawę, usnie i biorę się za ćwiczenia, dzisiaj łączone, Mel B i Skalpel. Co drugi dzień sama Mel B.

Miałam spać w czasie drzemki. Próbowałam, serio – nie dało rady.

Bona – żebym wiedziała co, to pewnie bym zrobiła. Mnie się też nie podoba to nie spanie.

Teri – Wasza pogoda preszła do nas. Piękne słońce, aż chce się być na dworze.

Kingusia – super, ze krzesełko podpasowało Laurze. Spotkanko planujecie – ech jak ja Wam zazdroszczę…

Mikoto – pulpety a’la Mikoto – brzmi pycha. Chyba jutro popróbuję swoich wariacji (może tym razem nie przypalę garnka :p

Synek ładnie dosypia 2 godzinę. Popołudniu wyjdziemy jeszcze na dłuższy spacer z Aro (bo sami to już raczej tylko na pobliski plac chodzimy). Co za Urwis z niego. Zjadł swoje śniadanie, potem dobrał się do mojego (z herbatą włącznie), powyżerał mi środki kanapek (najlepiej wciągał salami).

Zastanawiam się, czy nie przejsć się do lekarza, żeby zajrzał w gardełko. Niby nic się nei dzieje, ale ostatnio coś zdaża mu się dławić jakby mu coś w gardełku zawadzało…

Kingusia- jestem jak najbardziej za spotkaniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz każdy weekend mi pasuje, więc dostosujemy się do przyjazdów Jarka.

Mikotku- super, że zobaczymy się w sobotę!!! Piaskownicy jeszcze nie chowaliśmy, więc przy ładnej pogodzie dzieci pobawią się razem, a my spokojnie pogadamy ;-) Jutro kupię dynię i postaram się zrobić krem z dyni. Babkę też upiekę, bo nic innego mi nie wychodzi. a nie chcę na Was testować :cool2: Daleko mi do Twojej kuchni, ale cóż ja na to poradzę :confused: Robię, co mogę :-D

Palin- może po prostu zapytaj lekarza, co zrobić?

Teri- wczoraj widziałam reklamę Kuchennych Rewolucji z Buska :-)

Poprosiłam Mikotka o kupienie butów z Lidla jutro, ale my musimy kupić rozmiar 25, bo 23 jest już na styk, a zimą - wiadomo - grubsza rajstopa lub skarpeta... On nie dość, że ma długie stopy, to jeszcze takie grubaśne :-D

Zaraz uciekam do domu, a jutro home office :confused2: Myślałam, że dostanę wolne, ale nie da rady...

Mikotku - Ooo jakie pulpeciki zrobilas ??? Tymek ma sie dobrze dziekuje. Co prawda pierwsza drzemke mial tylko 45 min bo kurier go obudzil mimo, ze stalam w drzwiach i nie zapukal nawet. Wiec teraz zasupia na druga. Moze i lepiej ;)

Bona - hihi Michas ze swoimi stopkami przynajmniej równowagi nie traci :p

Kingusia nie mam pojęcia :-o daleko macie w okolice Kielc?

Palin na pewno będzie pysznie ;-) a jak wyszedł gulasz? Jeżeli Cie to.uspokoi to idź lepiej sprawdzić.

Bona kobieto! Przyjedziemy porozmawiać i nacieszyć się Waszym towarzystwem a nie Was objadac ;-) :p juz nie mogę się doczekać :-D

Gosiak zmielone mięso z piersi kurzej/nie było w sklepie indyczej :-/ na maśle podsmazam cebulę, ale dwoma zabkami czosnku, stara marchewka i pietruszka. Zostawiam do osiągnięcia. Ryż gotuje na pół twardo. Do mięsa dodaje jajko, natkę pietruszki, sól, pieprz, przyprawę kucharek. Dorzucam ryż i cebulę z warzywami. Dosypuje garść bułki tartej. Formuje Pulpety, obsypuje lekko mąka, obsmazam na patelni, na.tym co zostało z cebuli, i wrzucam na gotujacy się bulion jarzynowy, akurat miałam.rosół.z wczoraj. Dusze ok. 30 min. Do tego surówka z marchewki cienko.startej, białej końcówki pora, rodzynek i.jabłka z jogurtem.greckim. Takie moje widzimisię :p

Pocwiczylam, dałam Zosi obiad i siedzimy w domu,bo znów pada.

Gosiak

Ooo pysznosci !!!!ja dzis zjem fryty a co :p robilam niedawjo z piekarnila ale to nie to samo wiec juz frytkownice grzeje.... jak szalec to szalec i ciachca jakiegos z kremem bym zjadla :/

reklama
Do góry