reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Dzień dobry dziewczyny :)

Witaj Sandy :) wiekowa to chyba nie jesteś :) bez przesady:). Moja córcia też ma 8 lat (tzn. niedługo będzie miała) i niestety też przeżyłam tegoroczne niepowodzenie w lutym... Wszystkiego dobrego...

Wisienko - dawaj znać co u Ciebie.

riefenhstal - co u Ciebie, jak dziś samopoczucie?

Korba - a Ty? w pracy? Jak przeziębienie?

Dobra, ubieram się i jadę na betę. Buziaki i do napisania później.

witaj sandy fajnie, ze jestes;)

ja nietety tez przeziebiona, gardło mnie straaasznie boli, a musze isc do pracy, co moge zrobic, oprocz płukania sola soda lub H2O2??? pije herbatke z sokiem malinowym, cytryna i miodem
i boje sie wziac cos wiecej eh

w czwartek ide do lekarza, juz nie moge sie doczekac,
milego dnia dziewczynki
mua;)

witaj sandy :-)
Widzę, ze sporo chorych/przeziębionych mamuś mamy... ZDRÓWKA KOCHANE!
mamakubulki z mojego doświadczenia cytryna na bolące gardło nie jest wskazana bo jeszcze bardziej je podrażnia... Moze jakieś tabletki do ssania na gardło? Tylko niestety nie wiem jakie można w ciąży...

Dzień dobry! Mam nadzieję, ze dzisiejszy dzień będzie dla wszystkich bardzo pozytywny :-)

Ostatnia edycja:
Może
napis-tantum.gif
do ssania , lub psikania ?

Natis samopoczucie nieciekawe :( ledwo patrzę na oczy, do pracy niestety idę na 10 do 22.30:crazy:
Trzymam kciuki za betę kochana :rofl2: Ja kurcze nie robiłam jeszcze bety i chyba już nie będę, jutro idę do lekarza to się mam nadzieje wszystkiego dowiem:)\

Mama Wikusi jutro razem wizytujemy :tak: Tylko Ty kochana masz większą szansę , że serduszko usłyszysz, bo u mnie mało prawdopodobne :(

Ostatnia edycja:
a kiedy miałas ostatnią @? Ilu dniowe masz cykle? OWU zazwyczaj bywa około 14dnia cyklu więc do ''strzału'' trzeba dodac właśnie te 2 tyg jezeli cykle masz około 28dniowe więc wtedy wiek ciąży by się zgadzał :) 6t4d :)

reklama
Do góry