hej
u nas nocka z głowy, młody mał rano 39 stopni :-(
a ja znów mam mdłości - koniec tego dobrego :-(
wiesz co, ja mieszkam tuż pod szczecinem, na wsi, w której kiedyś był pgr - ładnie to wygląda tylko z pozycji świadomej kobiety, która ma jakies wykształcenie i jakieś pieniądze
różnica między pigułkami a gumką jest taka, że pigułki możesz brać BEZ wiedzy i zgody faceta, a gumki raczej nie, a załóż gumkę facetowi, który twierdzi że "on się w płaszczu kąpać nie będzie", albo żąda po pijaku "spełniena obowiązku małżeńskiego"
różnica pomiędzy aborcją w dajmy na to 11 tyg, a zabiciem noworodka jest choćby taka, że 11 tygodniowy płód ma dopiero zaczątki mózgu, więc i układu nerwowego, a to znaczy że nie jest w stanie odczuwać bólu, głodu czy emocji
wiesz, ja nie jestem zwolenniczką aborcji, nie uważam że powinna być na życzenie czy coś, tylko że niestety są takie patologie że ta aborcja powinna być dostępna w pewnych okolicznościach i ja jestem za prawem do niej w pewnych sytuacjach
a teraz mamy takie prawo, że jak masz kasę to usuniesz ciążę a jak nie masz kasy to nie usuniesz - ta hipokryzja jest straszna w naszym państwie
mama kubulki poprawy życzę, mniej mdłości
no u nas na wsi to luksus pod tym względem, do naszego ogródka nawet bażanty zaglądają, dzięcioły, sikorki, gile, wróbli masa, latem na kościele bociany mieszkają
mi się jeszcze marzą w ogrodzie stare wysokie drzewa, żeby wiewiórki mogły na nich mieszkać - heh ale skąd wziąć te stare drzewa ;-)
karin trzymam kciuki