MamaTrójki
Fanka BB :)
Masz tak jak ja w 1 ciąży 3-4 miesiac była przeprowadzka pa potem co dzennie edytowalam liste zakupów wyprawkowych ale kupowaliśmy dopiero od sierpnia bo ja termin na pazdziernik-w sierpniukupiliśmy-zamówili wózek do sklepu i kupili łóżeczko a potem we wrześniu dobiero ciuszki wanienki itp.przy drugim -cóz -zorientowałanm się póżno bo koło połowy3miesiąca
ale Róża była MAŁA WIĘC WIĘKSZOŚĆ UWAGI DZECKU potem organizacja roczku ,potem przeprowadzka przenoszenie mebli malowanie -prace wykończeniowe trwały do samego porodu-kuchnie mi wstawili 3tyg po porodzie;(!
Teraz Dzewczynki juz potrafią sie chwile sobą nawzajem zajać,wszystko już prawie mamy poza łóżeczkiem bo bedze trzeba kupic 3 ale defakto i tak przerwsze3 miesiace będze maleństwo spało z nami a na drzemki moge odłożyć do łużeczka starszej córki-jeśli bym niezdążyła kupic-ale już mam wyberane.
tylko jeśli sie potwierdzi że to chłopiec to troche ciouszków będe musiała wymienić ale głównie te 68+bo te początkowe mam wiekszości uniwersalne...

Teraz Dzewczynki juz potrafią sie chwile sobą nawzajem zajać,wszystko już prawie mamy poza łóżeczkiem bo bedze trzeba kupic 3 ale defakto i tak przerwsze3 miesiace będze maleństwo spało z nami a na drzemki moge odłożyć do łużeczka starszej córki-jeśli bym niezdążyła kupic-ale już mam wyberane.