teri114
Fanka BB :)
NATIS jej ale Ty jesteś juz do przodu ze wszystkim u nas z imieniem jesteśmy w czarnej ..... nie mówiąc juz o chrzestnych nooo tu to juz całkiem mamy problem u nas w rodzinie duzo dzieci i każdy ma juz przynajmniej po dwoje chrześników i chyba raczej nikt nie będzie zadowolony z trzeciego
kurczę z pierwszym było łatwiej to jakoś ogarnąć a teraz to MASAKRA jak bym chciała juz mieć takie wybory za sobą
aaaa LENKA to sliczne imię i to zalezy od regionu z ta popularnością ja osobiscie znam jedna małą Lenkę ... mi chodzi dalej ta Daria ale nie wiem jakoś trudno mi to imie zdrabniać 
a ta bezsenność to chyba jakas przypadłość II semestru I mogłam cały przespać a teraz tak jak Wy do 1 2 w nocy licze barany i słucham męża jak chrapie
Smile no w takim momencie przerwać sen nooo chyba bym wyszła na balkon i opiep... ta panią hha :-)
kurczę z pierwszym było łatwiej to jakoś ogarnąć a teraz to MASAKRA jak bym chciała juz mieć takie wybory za sobą
aaaa LENKA to sliczne imię i to zalezy od regionu z ta popularnością ja osobiscie znam jedna małą Lenkę ... mi chodzi dalej ta Daria ale nie wiem jakoś trudno mi to imie zdrabniać 
a ta bezsenność to chyba jakas przypadłość II semestru I mogłam cały przespać a teraz tak jak Wy do 1 2 w nocy licze barany i słucham męża jak chrapie

Smile no w takim momencie przerwać sen nooo chyba bym wyszła na balkon i opiep... ta panią hha :-)
Ostatnia edycja:
No bo niestrawność tak długo by nie trwała? Zresztą po czym? Żadnego "złego" żarcia nie jadłam. Jakoś funkcjonuję, jak leżę to nie boli, gorzej jak siedzę albo chodzę. Mam nadzieję, że przejdzie, za jakąś godzinkę wezmę 2 Nospy - oby to rozkurczyły trochę ;-) Idę choinkę rozbierać :-)