reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Puściutko tu dziś :)

Ja zakotwiczyłam się w kuchni, robię obiadek - zapiekankę ziemiaczaną, ciasto na karpatkę czeka by wskoczyć do piekarnika i zaraz będę jeszcze robić ciasteczka - pieguski :)
W wolnym czasie odkurzam i zmywam.
Wieczorem pewnie padnę :D

reklama
Zagladam dzis na biezaco ale jakos weny brak.. :-( Moj maz wrocil z delegacji wczoraj wieczorem i mnie wkurza.. jakas depresja mnie ogarnia. Posprzatalam troche i zrobilam obiad.. po czym wrocilam do lozka-chyba jeszcze za wczesnie na takie czynnosci

Natis szybko sie uporaliscie z imieniem i chrzestnymi-zazdroszcze:-) Mi tez podoba sie Lenka ale boje sie, ze bedzie tak jak z Mateuszem. W przedszkolu 5 a 1 klasie az 6! Mateusz mial byc Paulinka i tak tez myslalam, zeby nazwac coreczke, ale coraz mniej mi sie podoba, a poza tym, jak to zdrabniac?..
Z chrzestnymi tez latwo nie bedzie, bo ja rodzenstwa nie mam a maz siostre tylko ktora juz jest chrzestna naszego dziecka. A takich prawdziwych przyjaciol nie mamy, tylko baaardzo dobrych znajomych i zastanawiamy sie, czy to nie za malo

Witam. Dzień zabiegany od rana .Z kolędą ksiądz rankiem przybył , posiedział chwilę i pobiegł dalej . Potem musiałam Zosię zawieść do kina ( urodzinowy seans koleżanki ) , przy okazji zakupy , potem odwiozłam Wojtka na urodziny do kolegi a teraz czekamy na znajomych :-). Ja sypiam kobietki dobrze w miarę ( więc obalam teorię Natis , że to starość:-D ). My dochodzimy do porozumienia rodzinnego w sprawie imienia - dogadać się w piątkę nie jest łatwo wierzcie mi :tak:. Narazie ustalony jest Jaś . Zobaczymy czy ktoś się wyłamie przed narodzinami . A chrzestnych już mamy wybranych od poczęcia;-). Wieczorkiem pewnie zerknę jeszcze co naskrobałyście ;-). ściskam .

Hej, mały nadal chory nie kończące się zapalenie oskrzeli z obturacją nie mam siły i czasu nawet zaglądać, więc wybaczcie będę się odzywać w miarę możliwości.

Pozdrawiam Was, a małe dzieciątka w brzuszkach niech zdrowo rosną :)

Jeśli chodzi o spanie to ja też w miare dobrze sypiam, na razie nie mogę narzekać.

Kurcze, zjadłam frytki i teraz zjadłabym coś słodkiego, ale pewnie M nie bedzie chciał iść do sklepu.
Ostatecznie poczekam do jutrzejszej imprezy urodzinowej mojej siostry, na której będzie moja upragniona karpatka i tort kasetowy:-) to się pewnie objem jak bąk.

Witajcie dziewczyny

Ja tylko na chwilkę , u nas znowu choroba :( Wylądowałyśmy u lekarza z córką " Ostre, ropne zapalenie gardła" , córka dostała antybiotyk a ja jak mi nie przejdzie do poniedziałku to również czeka mnie 3 antybiotyk :-(

KOSZMAR!!! Przepraszam ,że nic nikomu nie odpisuję , ale mała leży biedna i marudzi, może wieczorkiem uda mi się Was nadrobić i coś więcej napisać :happy2:

Korba :-:)-:)-( oby przeszło!!

Siedzę w pracy, właśnie wesele mojej znajomej sie odbywa no i się okazało, że będzie miała w kwietniu Syna o imieniu Franek. Nosz kurdę......znowu jestem z imieniem w ......... za blisko jesteśmy i mieszkaniem i w relacjach. Oby się jej odwidziało......:cool:

Witajcie mamusie
Mnie dzisiaj znowu strasznie głowa boli i też mam ciągłe problemy ze snem :-(

Od wczoraj kilka razy czułam takie jakby delikatne bąbelki w brzuszku ;-) może to maluszek? :-)

Trzymajcie sie zdrowo dziewczyny :* :-)

Kobra co sie dzieje u was??? Kurcze ile tych chorob:( trzymaj sie dzielnie.
Nissanka wam tez zdrowka zycze!
Natis w sumie to wiara czyni cuda. Tez czasami boje sie myslec o synku i p,anowac a z drugiej strony, kto ma wierzyc, ze za kilka miesiecy bedzie z nami jak nie wlasnie ja i maz. Czasami panikuje, zamknelabym sie w jakims kokonie i tak w bezruchu przelezala do maja. Nie wiem czy to jakas nerwica lekowa mi sie robi czy co. Lekarz powiedzial mi ze jest juz dobrze a ja ciagle sprawdzam co to leci, czy brzuch nie twardy, czy to skurcz czy to czy tamto. Paranoja...co sie ze mna stalo????? Po dwoch aktywnych ciazach, bez strachu takie rzeczy w psychice mi sie dzieja. Musze sie ogarnac

reklama
Sara, pociesze ci, mi dzis przyjaciolka napisala, ze bedzie miala chlopca. Po czym dodala, ze Mikolaj. Ona rodzi w kwietniu. Te imie bylo po cichu moim numerem jeden. 100% nie wiedzialam ale po cichu mialam je proponowac mezowi:) Teraz obstawie wlasnie Franka;)

Do góry