reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

kari- ja właśnie oglądałam wczoraj używki na allegro i za 1000 kupie taki nawet całkiem całkiem na drugi i tak planowałam tyle przeznaczyć myślałam o czyms takim
WOZEK PEG PEREGO DUETTE SW - BLIZNIACZY (2936245462) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
widziałam go kiedys w sklepie, mój maz nawet go prowadził i mówił ze całkiem zwrotny
Isis- u nas sex jest ale raczej rzadko, ja mam obawy, ja bardzo szybko bym chciała skończyć podobno to normalne w ciązy taki szybki orgazm:szok:, ale tak serio to się boje ze obudzimy córke bo ona spi w naszym łózku a my się przenosimy na podłoge, mogła bym ją wsadzić do łóżeczka ale łóżko zawsze trochę skrzypi i to dla mnie największy problem, wyjście do innego pokoju tez zabardzo nie pomaga, wiec raz na tydzien mysi mężowi wystarczyć. Częściej byłotylko przed porodem jak w 37 tc. dowiedziałam się że muszę iśc do szpitala to przez tydzień który byłam jeszcze w domu sex był codziennie i nie wiem na ile mi to pomogło ale w dniu kiedy miałam sie stawić w szpitalu nad rane zaczoł się poród, więc teraz tez bedziemy tak pracować po 36 tc:-)
MamaTrójki- właśnie nie wim co do końca robie mam jeszcze czas, jak narazie Ewa nie lubi jezdzić w wózku, 15 min. i dostaje szału, ja nosiłam ja w nosidełku tez bardzo lubiała, ale to dopiero ok 4 miesiąca, a sama nie wiem co zrobić

reklama
Witam się niedzielnie Kobietki! :-)

KORBA - Kochana co u Was??? Jak zdrówko?? Mam ogromną nadzieję, że lepiej...

MARCYSIOWA - współczuję atrakcji z rana. Lepiej już???

MAMATRÓJKI - ja też często śpię na wznak, bo boki mam tak obolałe od ciągłego leżenia, że nie wyrabiam. Czasem mnie tylko brzuch wtedy ciągnie, muszę się skulnąć na bok i jest OK.

ISIS - u nas seksu brak praktycznie od pierwszych dni ciąży. Nie ukrywam, że ochota u mnie duża, ale co zrobić. Jak zakaz to zakaz. W ciąży z Natalką w II trymestrze miałam niezłe libido, kochaliśmy się prawie codziennie - mąż był zachwycony. Liczył teraz na powtórkę - niestety się nie udało :-).

ANULA - u nas też jest często tata-koń ;-):tak:

MAMATRÓJKI - chyba wybiorę się do Ciebie na naukę noszenia / wiązania chust :-). Bardzo mnie ciekawi ten temat.

NAYAA, ISIS - zmykajcie po coś na kaszel! Zdrówka życzę :).
Nayaa, współczuję chorego faceta w domu. U nas też jak M. chory to gorzej niż z dzieckiem. Czasem mnie tak tym rozśmiesza, że nie wyrabiam :-). Albo jak sam się leczy i wymyśla sposoby - mam wtedy niezły ubaw :-). Zdrówka Wam życzę!!! :)

Ostatnia edycja:
Witam niedzielnie !
MamaTrojki, nie cierpnie mi nic na szczęście jak leże na plecach a ja również budzę sie w takiej pozycji. Najgorsze jest to, że zawsze spałam z nogami wysoko podwiniętymi pod sam brzuch a teraz jak za wysoko poddźwignę kolana to czuję ból brzucha :(

DzikaBez, moja koleżanka miała taki wózek i woziła dzieciaki - dwa lata różnicy miały i była bardzo zadowolona z tego rozwiązania. Wspomagała się też chustą.

MamaTrojki - też myślę o chustowaniu małego. Jaką chustę polecasz ? Wybór jest duży a i rozpiętość cen spora.

Z igraszkami to u nas byłoby całkiem nieźle, gdybym miała wieczorami więcej sił i nie padała przykładając głowę do poduszki ....

Marcysiowa, mam nadzieję, że zasnęłaś dalej i teraz już dobrze się czujesz !

Witam się niedzielnie
Widzę że nie tylko ja z przebojami....
Naya współczuję snu i chorego faceta... mój jak jest chory to ''umiera''...
Fioletowa no to się porobiło bidulko... a jakieś skurcze miałaś? Czy ot taka twoja ''uroda''?
Dziewczyny życzę wam szybkiego powrotu do zdrowia.

Wczoraj na urodzinach wuja troszkę pojadłam... zjadłam tez bigos i myślę że po nim to wszystko co mi sie przytrafiło...
Jak już wróciłam do domu to dostałam takiego wzdęcia że wyglądałam jak w ciąży z 3jka i to już pod koniec... gazy jak mi się przelewały w jelitach to je aż czułam... bolało jak cholera :( Wypierdziochałam się... wzięłam ciepłą kąpiel, troszkę się rozluźniłam i myślałam że przeszło... ale w nocy złapał mnie taki ból że nie mogłam się ruszyć... myślałam że to już koniec i po małej... ale jak zaczęłam znowu puszczać bączki to przeszło... matko nigdy takiego wzdęcia nie miałam... Przysięgam że do końca ciąży nie wezmę do ust bigosu....

Co do sexu u nas jest, raz-dwa razy w tyg. Ale fakt orgazm dostaję szybko a po tym mój mąż mówi że go ''wypluwam''

:confused: też macie tak?? Teraz radzimy sobie troszkę inaczej... najpierw ja go rozgrzewam żeby skończył mniej więcej wtedy co ja :p hehe

Dzwoniłam rano do gin i około 14-15 jadę na wizytę :)) Proszę o dalsze trzymanie kciuków ;)

MAMA_WIKI - kciuki zaciśnięte!!! Pisz zaraz jak tylko wrócisz z wizyty.

Co do wzdęć to niestety często takie miewam, niezależnie od ciąży. Po porodzie muszę zrobić też z tym porządek. Współczuję bidulo, bo wiem co to za ból.

Co do sexu to ja zawsze szybka byłam :-D:-D:-D taka po prostu moja uroda. Czasem się łapałam i na 2 razy w ciągu jednego podejścia :-).
Ale mi się chce na samą myśl... wrrr....
A mój tu obok śpi i chrapie ;-) wrócił rano z grania i odsypia. Zaraz go budzę, żeby szedł już obiad szykować :-).

FIOLETOWA - jak tam dzisiaj samopoczucie??? Jak się czujesz?

SARA - ja właśnie skończyłam moją kawę :). Jeszcze czuję trochę głowę, ale mam nadzieję, że minie.

Ostatnia edycja:
Natis w I trymestrze to moje libido było zerowe, a teraz to masakra :szok: Ja też często gęsto wieczorami padam ale mój małż lubi mnie obudzić w nocy ;-)

Mamawikusi współczuję Ci wiem co znaczy mieć mega wzdęcia, staraj się unikać wzdymających potraw lepiej nie zjeść niż potem się męczyć, a to boli jak cholerka. Trzeba było sobie Espumisan wziąść, on pomaga. Daj znać jak po wizycie.

Cześć Babeczki!
Przymiecie mnie z powrotem?:-(. Tak Was sobie podczytuje i podczytuje i pewnie rzadko, ale cośtam bym se do Was skrobnęła czasami.

Ja też po kawusi i karpatce :)
Przeglądam sobie ebay w poszukiwaniu cudów :)

MamaWiki i moje kciuki zaciśnięte i czekam z niecierpliwością na relacje.
Oj z kapustą tak jest, a ja tak bardzo lubię kapustę zwłaszcza w gołąbkach, mniam.

Zaraz też muszę pomyśleć o obiadku bo zjadłam słodkie i mnie zemdliło :D jednak bardziej do mnie przemawia słone i ostre ..

Dmuchawiac, pewnie ! Pisz, pisz jak najbardziej

reklama
ROBACZKU Kochany - smaka nie rób :no:. Zaraz wysyłam mojego do cukierni ;-)

DMUCHAWIEC - co za pytanie??? No oczywiście!!! Witaj spowrotem :-)

ISIS - w I trymestrze też było zerowe, normalnie jest bliskie zeru, ale ten II trymestr to masakra ;-) :-)

Do góry