Oby juz mi odpuscilo, bo mi w karcie ciazy miejsca zabraknie od tych dodatkowych wizyt.
ANISIAJ - mi zostały 3 kolumny i mam koniec karty ;-).
Jeżeli spina Ci się tak mocno brzuszek to zadzwoń lepiej do gina. Ostatnio to wolę dmuchać na zimne...
Ja też biorę na skurcze: 3x nospa forte; magneB6 3 x1, luteina 2x2, duphaston 2x1.
Rozluźnia się brzuch po lekach????
Wizyty mam co 2 tygodnie, ale u mnie wieczne atrakcje, więc były i momenty, gdy byłam co tydzień. Nie wiem czy mogę być miarodajna w ilości wizyt.
Co do badań szyjki to mój gin najczęściej ją bada USG dopochwowym, twierdzi, że to najlepszy sposób.
Ostatnio z uwagi na infekcję i plamienia badał mnie też na fotelu, ale pobierany miałam wymaz do badania, więc dlatego.
Normalnie mówi, że głowica jest w tym najlepsza, a nie lubi ingerować w ciążę jeżeli nie widzi takiej potrzeby. Szyjka jest mocno ukrwiona i łatwo badaniem, wziernikiem można ją uszkodzić.
MATKAEWA - dziękuję Ci Kochana za wiadomości. Przepraszam, że tak mało odpisałam, ale jestem jakaś dzisiaj nie do życia. Nawet nie wiem dlaczego.
Mam tylko nadzieje ze wszystko tam na dole jest ok. Która żucia coś o lodach? Ale mi ochoty narobilas, zaraz Spadam do calodobowego chyba.