Dziewczyny pytanie, macie też tak, że jak robicie siku to boli Was brzuch? u mnie co rano jest masakra. Idę się wysikać i czym pęcherz jest puściejszy tym bardziej boli mnie brzuch. Pod koniec to mnie aż skręca... Może Mały gdzieś tam przy pęcherzu buszuje i się nim bawi?![]()
Mnie boli jak pęcherz pełny i kilka minut po opróżnieniu

Hej
Dziewczyny jak z tymi ruchami dzieciatek macie? Ja mam 19 tydzien, trzecia ciaza anjakos nie czuje specjalnie. Raz dziennie czasami dwa cos delikatnego czuje i z poprzednich caz pamietam, ze to wlasnie chyba dziecko ale czemu tak malo i delikatnie??????
Paulus u mnie to samo! Wczoraj pytałam moją gin i kazała się nie martwić bo odczuwanie ruchów może się przeciągnąć aż do 22tyg mimo, że to kolejna ciąża a ja wcale nie gruba. Także widocznie taka nasza uroda.
Jutro K. znowu ma służbę, Mały jedzie do Taty a ja do niedzieli sama:-(
Dziewczyny gratuluję 22tyg - jak ten czas leci!!
Fioletowa kciuki zaciśnięte!
Xez jak tylko jesteś w stanie zostań z nami.
Chorowitką dużo zdrówka!!!
a to pierwsza ciąża, myślałam, że będę musiała dłużej czekać
- dziwne
Mały ruch głowa i juz helikopter. Nie wiem co sie dzieje. Mały buszuje strasznie, wierci sie, przeciąga, kopie momentami strasznie rytmicznie. do tego bardzo często jest aktywny. Minimum co godzinę go czuje bardzo wyraźnie. U nas mrozy
Minus 6 a odczuwalna pewnie z minus 10 jak to na tej wyspie... Wilgotno, wietrznie, śniegiem sypie i zasypie dosyc duzo bo ma cały tydzien sniezyc. Anglicy znów w popłoch wpadną. Może to ta pogoda tak dziala na moje samopoczucie? A może mam jakaś anemie... Ostatnie badanie krwi miałam w 10tyg ciąży, kolejne planowane jest na 28 tydzien. Muszę sie sama jakoś potraktować, chyba ze mi to bardzo zawadzi w opiece nad małym. Od poniedziałku zaczynamy przedszkole, trzymajcie kciuki, za mnie bo Adaś będzie szczęśliwy z tego tytułu. Ale ja nie wiem jak będę biegać pod górę cała drogę i to ok 30min w jedna stronę pchajac wózek z małym. Jeszcze w mróz.