reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

madzia jasne

a ja uciekam na razie - siostra sprzedała właśnie bransoletke mojego wytwórstwa i muszę dorobić, a to fajnie robi się na leżąco i z filmikiem na lapku

jakie bransoletki robisz? poprosimy fotkę :-D

ej ten suwaczek darowałby se tekst: pewnie odczuwasz już ruchy maleństwa.. taki tekst może prowadzić do depresji :crazy:

reklama
Natis biudulo u ciebie zawsze coś... eh.
Fioletowa ciesze się że z synkiem już lepiej. Może to jakiś wirus tylko był....?
Co do bezzapachowej infekcji to jak najbardziej jest to możliwe. Z wiki kilka razy tak miałam.

A ja się chyba tam na dole rozrastam... bolą mnie kości i chyba więzadła :/ Jakaś masakra. Czuje się jakby mnie jakieś stado przelecialo :/

Natis nie denerwuj się, z Dzidzią na pewno jest ok, moja też czasem ma lenia, ale ja mam sposób, na chwilę laptopa o brzuszek opieram i minuta nie mija a ona kopie bo chyba nie lubi :tak:

Ja mam tak samo ;-) moja dzidzia tez nie lubi laptopa :-D

Dzisiaj tylko troszkę rano czułam maleństwo a teraz nie ale ja sie tym na razie nie martwię. Jeszcze ma czas, i tak codziennie kilka razy daje o sobie znać ;-)

Paulunia a sól fizjologiczna nie pomaga? U nas zbawienna jest wit C + vick na klatkę na noc.
.

Stosujemy i sól i maść pulmex na klatkę piersiową i plecki, krople do noska. Do tego syrop na kaszel, maść majerankową. U niej katar to minimum 2 tyg jak nie więcej i juz szlag mnie trafia jak patrzę jak ona się męczy. Wczoraj na noc wyczyściłam jej nosek a ta tak pociągnęła i mówi " mamusiu nie martw się , zobacz jak ładnie oddycham". Aż się popłakałam.

reklama
Kingusia z tym laptopem to chyba w ogóle coś musi być, moja znajoma mówiła, że jak tylko do kompa siadła to jej synek w brzuszku wariował :-D:-D:-D mówiła, że tyle rzeczy przez internet chciała kupic i nic z tego bo mały jej nie dał, tak kopał, że aż bolało ją...

Do góry