reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
może teraz będzie w pionie :)

Nowa czapka z c&a :-)
Natka nie chce jej zdjąć od kilku godzin ;-), bo to ulubiona :)

Załączniki

• NATKA_CZAPA_2.jpg
    NATKA_CZAPA_2.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 76
Ostatnia edycja:
natis ale ma Twoja córa piekne długie włosy !!!! córa mojego szwagra też takie ma grube gęste za tyłek idzie w maju do komunii to będzie co czesać mojej córci też będę zapuszczać ;-)

Dzięki Dziewczyny za życzenia - jesteście KOCHANE :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:
Aro już odesłany do swoich rodziców - ja u swoich. Zaraz się kładę i będzie czas tylko dla mnie i (przede wszystkim) Mikołaja.
XEZ - tak, żeby nie widzieć się do samego kościoła nie da. Aro stwierdził, że nie wytrzyma i jak będę się chować, to przyjdzie do fryzjera się na mnie patrzyć :baffled: Jakby się bał, że mogę jeszcze zostać uciekająca panną młodą:-p Strasznie mu się opcja nocy nie podobała, ale nie miał wyjścia.
MORENA - gratulacje:-)
Natis - fajna czapka, a właścicielka jeszcze fajniejsza :happy:
Co prawda nie mam jutro badań, wyników, usg itp, ale trzymajcie za mnie kciukasy... Wzamian obiecuje podzielić się zdjęciami ;-) Zajrzeć tutaj pewnie uda mi się dopiero w niedzielę wieczorem/ poniedziałek rano (ale będzie czytania:szok:), więc prosze w tej kwestii o cierpliwośc i wyrozumiałość...
Miłego wieczorka i dobrej nocki :happy:

Palin wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Dużo szczęścia, miłości, wszystkiego co najlepsze kochana:tak:

Po powrocie umówimy się na herbatkę i chce obszerną relację ze zdjęciami oczywiście;-)

Moja myszka już śpi. Trzymajcie kobietki kciuki co by całą noc przespała. Już się boje :(

reklama
A ja kurka spac nie mogę:-(
Za to upolowałam na allegro sukienkę:
Elpasa - odzież ciążowa, producent odzieży ciążowej
za 48zł z wysyłką. Mam nadzieję, że nie będą to zmarnowane pieniądze:sorry: No i koniecznie musze ją skrócić bo nei lubię takiej babciowej długości:no::-D

Palin cudownego jutra Ci zyczę:tak:

Natisku czapa superaśna! Córcia też:tak:

Do góry