mama wikusi2010
Fanka BB :)
no to morena gratuluje zdrowej baby 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Hej! Piszę tutaj bo z telefonu i jeszcze w Warszawie jestem. Już po USG: na 1000% jak to doktor powiedział ZDROWA BABA!!! Dziękuję za kciuki!
hej! Piszę tutaj bo z telefonu i jeszcze w warszawie jestem. Już po usg: Na 1000% jak to doktor powiedział zdrowa baba!!! Dziękuję za kciuki!
i puszczam w końcu kciuki.. 
Ja dla Franka mam sporo bodziaków, krótki i długi rękaw no i dresy i pół śpiochy wszystko mięciutkie i milutkie i bez zbędnych ozdobników. Lubię prosto i stonowanie.
) .
tak czułam że tak sie skończą ferie u dziadków na wsi tam maja duży dom i cięzko go dogrzać a jak w nocy w centralnym sie wygasi do do rana robi sie zimno a u nas w bloku stała temp przez całą dobę chodzimy na krótki rękaw więc zmiana temperatury chyba mu zaszkodziła on lubi sie w nocy odkopać więc tam pewnie zmarzł w nocy ehhh i tak kończą sie ferie w poniedziałek do szkoły a tu choroba sie zaczyna
całą zimę nie chorował a pare dni na wsi i tyle mam z tego że chory wrócił już lepiej jakby siedział całe ferie w domu :-