Paulunia8713
Fanka BB :)
Minnie dobrze, że wszystko z maleństwem dobrze
Palin mam nadzieję, że już jest lepiej. Jak Julci zejdzie wysypka to umówimy się na herbatkę i może małe zakupki dla maluszków. To na pewno poprawi nam humor
Dmuchawcu nic nie mów. My z małą też dopiero wstałyśmy ;-)Julunia już wcina śniadanko a ja czekam aż mi troszkę herbatka przestygnie i też idę sobie coś zrobić. Nie mam jakoś na nic ochoty więc chyba będą kanapki.

Palin mam nadzieję, że już jest lepiej. Jak Julci zejdzie wysypka to umówimy się na herbatkę i może małe zakupki dla maluszków. To na pewno poprawi nam humor

Dmuchawcu nic nie mów. My z małą też dopiero wstałyśmy ;-)Julunia już wcina śniadanko a ja czekam aż mi troszkę herbatka przestygnie i też idę sobie coś zrobić. Nie mam jakoś na nic ochoty więc chyba będą kanapki.

Jadę po zakupy, zajrzę do przychodni - może mnie jakiś lekarz przyjmie (bo mój rodzinny 150 km stąd, a na pogotowiu mnie chyba wywalą - bo to nie jest coś mocno poważnego)...
a pozniej to nie bylo za bardzo ani czasu ani finansow a na sam koniec motywacji. Moja przyjaciolka wlasnie w tym roku konczy 5 letnie studia na ktore mialysmy chodzic same, a ja coz... jestem 4 lata po slubie. Głupia ja.
przyszedl z kwiatami i balonikiem (balonik niby dla mnie ale kupiony z zamyslem ze Adas sie pobawi) i wyznaniami ze ona mnie naprawde bardzo kocha. ładnie sie zachował