reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Palin szybkich remontów i pochwal się mieszkankiem koniecznie!
NATIS trzymam kciuki, żeby wreszcie jutro się udało wrócić do domku bez plamień!

Ja na szkołę rodzenia też się nie wybieram :no:

Spokojnej nocy!

reklama
W ciazy z Michasiem chodzilam do SR razem z mezem. Nie do tej przy szpitalu bo tez nam godziny nie pasowaly, tylki do takiej w pobliskiej przychodni. Musze przyznac ze wiekszosc byla w parach. Zdarzaly sie wyjatki, ale z reguly mezowie tez byli. Dla pierworodki mysle ze warto, zeby sie z tym wszystkim oswoic.

mama2013 - Moze pojedz sobie raz czy dwa do tej SR przy szpitalu, tak zeby sie rozejrzec... a z mezem zapisz sie gdzies gdzie bedziecie mogli razem chodzic.

Ostatnia edycja:
Witam . Dzis pierwsza :-). Jadę do pracy na zebranie zarządu fundacji . Jakas odmiana :tak:
Dziś moja STUDNIÓWKA !!!! Tak więc kawa śniadaniowa na mój koszt kobietki :-D.
Natis - spakowana ???? Trzymam kciuki żeby juz nic nie zmieniali i do domku wypuscili &&&&&&
Za wizytujące &&&&&&&&&&&
Miłego dnia kobietki .

Witam :-)

Matka Ewa : GRATULUJĘ STUDNIÓWKI :-):-):-)

Natis, Pewnie czekasz na obchód , trzymam kciuki za dobre wieści:tak:

Ja do szkoły rodzenia chodziłam jak byłam w ciąży z Julką, czy ja wiem...hmm teraz na pewno nie pójdę , ale pamiętam jaka byłam ciekawa jak tam jest :tak: Z partnerem na pewno lepiej , bo dużo jest takich ćwiczeń które wykonuje się w parach.

U nas słonko świeci , ale temperatura na minusie pewnie w ciągu dnia się troszkę ociepli.

Miłego dnia;-)

Też się witam!

Zaraz do lekarza się zbieramy, więc wpadłam tylko na chwilkę. Nie poczytałam Was niestety porządnie z braku czasu jak zwykle.
Idziemy dziś w dodtaku na urodzinki, a jeszcze nie mamy prezentu, więc dziś to ja z Wami znowu nie popiszę:-(
MatkaEwa- gratuluję studniówki!:tak:

Ide po szybką kawusię!

Witajcie w ten piękny słoneczny poranek!
W łóżku nie można wyleżeć, słońce zachęca z samego rana do porządków, spacerów, wyjścia...

MatkaEwa gratuluję studniówki! Udanego dnia!

Natis czekamy na dobre wieści:tak:

Palindromea powodzenia z remontem, czekamy na zdjęcia już po;-)

A to tort dla dzisiejszych małych jubilatów:

P1210640.jpgP1210641.jpgP1210645.jpg

Witam się i ja.
Natis mam nadzieję że zaraz przeczytamy że wychodzisz...
MatkaEwa gratuluje studniówki! Już coraz bliżej ;-)
Dmuchawiec ale cudny tort! Masz talent kobieto ;-)

Ja po kolejnej nieprzespanej nocy, budzę się co trochę, nie chce mi się w nocy spać, mała od 3 do 7 tak kopała że mało mi z brzucha nie wyskoczyła. Jakoś nie mam humoru. Znowu mam ciągle ochotę na słodkie a w domu już nic nie ma...

Dmuchawiec tort genialny!:szok: Ile czasu na niego poświęciłaś?

Kingusia ja teraz już przynajmniej zasypiam po 22, wcześniej wierciłam się do północy i budziłam przed 7. Poleż w dzień, odpocznij. A dlaczegóż to humor nie dopisuje? Zaraz Cię tu na duchu podniesiemy:tak:

reklama
Dmuchawiec, Jaki piękny torcik :szok::szok::szok::szok:

Kingusia,
Współczuję nocy :-( Ja też mam często ochotę na słodkie, a niestety u mnie tego pod dostatkiem , bo córcia kolekcjonuje batoniki i inne smakołyki. Za daleko mieszkasz, bo bym Ci podrzuciła troszkę słodkości ;-)

Ja już po kawce i 3 pierogach z mięskiem :szok:

Do góry