teri114
Fanka BB :)
mikoto właśnie nie mam nawet sie jeszcze nie rozglądałam w tym temacie cały czas mi sie wydaje ze to jeszcze tak daleko i mam czas 
mam taka dużą na kółkach ale chyba jednak nie wyskoczę z taką wielgachną
a o pakowaniu pomyślę w kwietniu mam 2 komplety piżamek na ramiączkach z takimi cienkimi szlafrokami do tego i ta koszule z biedronki ręczniki wezmę z domu takie starsze już żeby nie było szkoda wyrzuć jak sie pobrudzą krwią to muszę kupić rzeczy typu podkłady podpaski itp to co potrzebne po porodzie

mam taka dużą na kółkach ale chyba jednak nie wyskoczę z taką wielgachną
a o pakowaniu pomyślę w kwietniu mam 2 komplety piżamek na ramiączkach z takimi cienkimi szlafrokami do tego i ta koszule z biedronki ręczniki wezmę z domu takie starsze już żeby nie było szkoda wyrzuć jak sie pobrudzą krwią to muszę kupić rzeczy typu podkłady podpaski itp to co potrzebne po porodzie
więc wiele tego nie jest. A w ogóle ostatnio jak byłam w szpitalu w którym mam rodzic to widziałam, że niektóre laski szły z dwoma torbami - zakładam, że jedna dla siebie a druga dla dzidzi hmmm
ale to jej przebieranie suszenie ehhh
No i niedawno zaczął. Ciekawe kiedy sympatyczna sąsiadka przyleci, że wiadomości nie może oglądać
Bo ja naprawdę nie pamiętam, co miałam spakowane 8 lat temu.. nic a nic.. ostatnio Natis mówiła, w której sali z Natką leżała.. ja próbowałam sobie przypomnieć, którą salę miałam z Mateuszem i nawet nie wiem, w której części leżałam..
a wczoraj już się nie dopiełam w kurtkę