Zupa już ugotowana, trzeba jeszcze ogarnąć w domu.
Misianka my trzymamy kciuki za Was a Ty zaciskaj nogi!
kari Ty planujesz objadanie sie bigosem i pierogami, a ja chyba zrobię zapas truskawek - znów mam na nie smaka
Myślę, że największy problem będzie z owocami, a zwłaszcza cytusami - ale damy radę!
dzikaBez 30 pajacyków
Ja też muszę się zabrać na porządki w szafie i komodzie - bo do tej pory pokój stał nieużywany.
Dmuchawiec gratuluję 3 z przodu! Ja też miałam na dzisiaj sporo planów, ale pogoda pokrzyżowała szyki - jest bardzo ciepło, ale od czasu do czasu mży, albo pada.
asiulka masz spore okna. My kupowaliśmy rolety z maskownicami z bardzo dobrym i nieprzepuszczalnym materiałem, wewnętrzne. W sumie za 4 okna i tarasowe zapłaciliśmy prawie 1600zł - ale jesteśmy mega zadowoleni. Gdy je zaciągnę w domu jest noc, okna nie parują. Teraz czekają kolejne okna, mam nadzieję, że uda się je kupić w najbliższych tygodniach.
Asia wydaje mi się, że to dzidziuś. Nasze Maleństwo wypina mi się z lewej strony. Ty masz chociaż torbę spakowaną, a ja nawet torby jeszcze nie mam. Ale myślę, że na dniach ostro się wezmę za zakupy, zwłaszcza te na allegro - higieniczno-kosmetyczne.
jullix kolejna kobieta z szaleństwem prania! Widzę, że kilka pralek trzeba obowiązkowo puścić.
Natis wyrobiłaś się już z prasowaniem?
Jeżeli chodzi o wtrącanie się teściów/rodziców to uważam i zawsze powtarzam, że jak mamy się uczyć to na własnych błędach. Inaczej jak samemu się pytamy o zdanie, a inaczej jak ktoś nam coś narzuca.