dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Ja na ciasto daję jabłka, a na jabłka ubitą na sztywno pianę z białek z cukrem i na wierzch tarte ciasto (odrobinę, którą wczesniej wkładam do zamrażarki)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja na ciasto daję jabłka, a na jabłka ubitą na sztywno pianę z białek z cukrem i na wierzch tarte ciasto (odrobinę, którą wczesniej wkładam do zamrażarki)
normalnie położyć się plackiem na chłodnej podłodze i leżeć

życzę aby komunia była spokojna ;-)
;-)
Normalnie udusze was za to ciasto! Jak ja bym zjadla takiej szarlotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mialam isc spac, ale teraz dostalam slinotoku i nie zasne. Mam cala blache kremowek papieskich a nie mam na nie ochoty, ja chce szarlotke! 

Czy ktoras tez ma taki problem..?

Najlepiej jest ćwiczyć przy sikaniu, zeby się nauczyć- jak siedzisz na kibelku wsrzymuj strumień moczu- siknij odrobinę i zrób przerwę na 2 sekundy, znowu troszeczkę siknij i znów przerwa.

Za to wtrząchnęłam 1,5 kg arbuza (schłodzonego) i pół kg nektarynek – i ciągle mi mało…

.Dzisiaj to tak darłam jadaczkę na hydraulika że aż same jasne ogniste leciały..życzę Ci mniej emocjonalnego remontu
a co do wyciszenia Mikołaja w kościele hyhy mój Pączek albo tak bardzo lubi organy albo wręcz przeciwnie bo jak tylko zaczynają grać to ja się modlę o to żeby skończyli