agucha44444
poczatkujacy
Kosmitka dostalam odpowiedz wyslalam do Ciebie druga wiadomosc i adres poczty prosze o odpowiedz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale to super,ze mama zajela sie wnuczkiem a ty z mezem mogliscie sobie porandkowac
tez bym tak chciala
:-)
mam znajome,ich dzieci juz chodza do szkoly,masakra
a po zebraniu w szkole jak wychodza to juz z nikim nie chca rozmawiac
ha a o pieniadzach jak mowa to dopiero
niby biedy nie maja,ale oszczedzaja tylko nie na tam co trzeba,kaw by mniej wypili w barze w miesiacu(bez urazy)i juz by byla kasa na dodatkowe zajecie dla dziecka!w-f w szkole wloskiej nie wiem jak u was,ale ja widzialam jak wyglada...
co do ciec zajec to rozni sie od Polski,zreszta w Polsce jeszcze mysla jak dolozyc zajec np.z w-f w szkolach juz musi byc ostatecznosc,zeby cos zmieniali na niekorzysc ucznia.

tzn. u mnie wyglada to takie oczyszczenie organizmu...wiecej pije,mniej jem;-):-)
:-)
, troszke przyciemnilam sobie wloski, ale tak ciut, bo ja to ostrozna w tych kwestiach jestem, no i malemu troche przycielam, choc on i tak kudlaty dalej.
Dzisiaj caly dzien siedze w domu w towarzystwie mojego synka bo ma zapalenie spojowek w zlobku powiedzieli ze to jest zarazliwe przed Lorencem mialo dwoje innych dzieci no ale takie uroki zlobka najwazniejsze ze juz jest lepiej ale dzisiaj rano mial oczy posklejane. Teraz jest u babci to moge posiedziec przy komputerze bo tak to mi nie daje
wogole ostatnio ma mammite wszystko tylko mama mama mama Ptynia ja stosoje diete od dietologa na ktorej schudlam przed slubem tzn 4 lata temu i teraz tez dziala a jest to dieta w ktorej sie nie laczy skladnikow i wszystko gotowane na grilu albo pieczone jest kilka rzeczy ktorych nie moge jesc np nabialu,serow zoltych,winogrona,bananow pije duzooooo wody i zero slodyczy
jem 5 posilkow narazie do Swiat a potem dalej waga spada powoli ale skutecznie Poczatki sa trudne ale potem to zgorki. Ogolnie glodna nie chodze;-)
U Maćka w szkole jest system od 8.30 do 16.30 w tym obiad coś chyba w rodzaju świetlicy i odrabianie lekcji, tak, że do domu wraca i ma czas dla siebie. Panie zadają tylko compiti na weekend czyli w piątki. Jest i druga szkoła w Venturinie i tam jest ten system do 13.30 i nauka w sobotę.
Na razie się chyba sprawdza, mniejsze porcje plus stres i spodnie jakby luźniejsze
a wy tu o diecie piszecie, ona mnie sie podoba z tym swoim obzarstwem
. A nie!! ona ja rozpuscila i robi torta al supercioccolato:-):-).