Ivi1 wg mnie to po prostu przystaw mala do piersi, im wiecej bedzie ssala, tym produkcja;-)mleczka powinna sie zwiekszyc, ja nie wiem jak to z tym odciaganiem, bo mnie sie nigdy nie udalo sciagnac nawet pol butelki!!! a mleka mialam mnostwo, nie schodzilo, natomiast dziubek malego ssal i ssal bez problemu. No i pij, pij, pij duzo, oni tu we wloszech mowia, zeby bawarke pic czyli herbate z mlekiem, ale ja pilam tylko wode naturalna i mleko na sniadanie, ale kazdy oczywiscie ma swoja opinie na temat ludzkich opowiesci;-).
Kosmitko z Formii do Rzymu to ok 1.30 minut regionalnym, a jesli chodzi o wynajmy to srednio tak jak piszesz ok 700-800 € na miesiac, w Rzymie tak jak piszesz zalezy od dzielnicy, metra itp, szczerze mowiac 1200 to duzo, jesli nawet nie macie metra w poblizu, no ale nie zawsze mozna miec wszystko;-). W kazdym razie Formia -Gaeta -Sperlonga mniej wiecej maja takie ceny, najdrozsza jest Sperlonga, za nieumeblowane, ale nowe chca od 750 wzwyz, troche tansza jest Fondi, 10 minut samochodem do morza a jest kolej i wszystko to co w Formii. Mieszkanie nad morzem ma swoje plusy no i niezaprzeczalne uroki, ma tez minus - wilgotnosc powietrza

,poza tym
Kosmitko ten kawalek wybrzeza od Sabaudii do Formii, jest przecudny

.
Anika tobie sie marzy mieszkanko nad morzem a mnie w gorach, jak to sie mowi, zawsze sie pragnie tego do czego nam daleko, my nad morze mamy blisko, wiec chce w gory na zimowe dlugie weekendy, swieta, narty itp.
Anika nie bylo risotto, ale gnocchetti con nero di seppia, zmienilam w ostatniej chwili

, w kazdym razie wyszlo super, ja jak mam czas to uwielbiam gotowac, a jeszcze bardziej jesc

.
Milego wieczorku wszystkim