eve my w sumie od poczatku chcielismy mieszkac poza Rzymem, najchetniej w mieszkanku z ogrodkiem :-), ale stwierdzilismy, ze ciezko bedzie z dojazdami do pracy i jednoczesnym odstawianiem dzieci do zlobka czy przedszkola, musielibysmy ich pewnie wozic do Rzymu, zeby nie byly 10 godzin w zlobku, no i w koncu zdecydowalismy sie na Rzym, ale w ogole to mieszkanie wynajelismy niby na pierwsze dwa miesiace i potem chcielismy szukac nowego, ale jak zobaczylismy kilka ofert to nam sie odechcialo, nasze wydalo sie przy nich rewelacyjne ;-)
a teraz dobra okazja do przeprowadzki z Rzymu, bo ja nie bede pracowac, a sam maz moze sobie dojezdzac, dla niego taka godzinka to super sprawa, bo sobie druknie publikacje i bedzie czytal, a jak nie to sie czegos uczyl, on marzy o takich chwilach ;-)
no i sobie pomyslelismy, ze fajnie by bylo miec blizej do morza (tego kolo Rzymu nie uznajemy ;-)) bo moglibysmy jezdzic w weekendy, na jeden dzien tam i z powrotem, teraz jezdzilismy na dwa z namiotem, ale z malym bejbi pod namiot moze byc ciezko ;-)
no na koniec cena, mieszkanie w Rzymie zje duzo ponad polowe pensji mojego meza ;-)
a teraz dobra okazja do przeprowadzki z Rzymu, bo ja nie bede pracowac, a sam maz moze sobie dojezdzac, dla niego taka godzinka to super sprawa, bo sobie druknie publikacje i bedzie czytal, a jak nie to sie czegos uczyl, on marzy o takich chwilach ;-)
no i sobie pomyslelismy, ze fajnie by bylo miec blizej do morza (tego kolo Rzymu nie uznajemy ;-)) bo moglibysmy jezdzic w weekendy, na jeden dzien tam i z powrotem, teraz jezdzilismy na dwa z namiotem, ale z malym bejbi pod namiot moze byc ciezko ;-)
no na koniec cena, mieszkanie w Rzymie zje duzo ponad polowe pensji mojego meza ;-)
:-)
,no ale miejsce samo mowi za siebie
. Tak Anika, nie moglismy sobie odpuscic wczorajszego Fiorello, choc moj P w pewnym momencie padl i zasnal ze zmeczenia, ja obejrzalam calosc plus oczywiscie porta a porta Vespy
. Bardzo mi sie podobalo, jest po prostu rewelacyjny, wg mojego skromnego zdania nie ma sobie rownych, show na najlepszym poziomie, a nie jakies bzdurne reality itp. Pezzo z Bublé byl extra