luczka
Fanka BB :)
ivi ja staram sie mowic tylko po polsku ale nie zawsze jest to mozliwe bo jak jestem w towarzystwie wlochow to mowie po wlosku on wszystko rozumie malo jeszcze mowi ale wiecej po wlosku ale teraz ma wieksza stycznosc z wloskim chodzac do zlobka i mezem tez rozmawiam po wlosku. Popieram kosmitke ale to jest tylko teoria i jak zwykle w zyciu jest inaczej ale napewno jest prawda ze w glowie jej nic nie pokielbasisz i staraj sie jak najwiecej mowic po polsku Lorenzo np do teraz mowil tao tao czyt ciao ciao
a od tyg jak rozmawiamy z moja siostra i jej chlopakami na skype to mowi do nich pa pa np do mojej mamy mowi bacia a do tesciowej nonna tak ze napewno rozroznia jezyki ale np jak bylam w Polsce sama z nim to mowilam do niego tylko po polsku.
strega ja mam telewizje n przywiozlam sobie dekoder z polski i tam oplacam abonament
posprzatalam:-) zaraz ide po mojego zboja i znowu mi narozwala
a od tyg jak rozmawiamy z moja siostra i jej chlopakami na skype to mowi do nich pa pa np do mojej mamy mowi bacia a do tesciowej nonna tak ze napewno rozroznia jezyki ale np jak bylam w Polsce sama z nim to mowilam do niego tylko po polsku.strega ja mam telewizje n przywiozlam sobie dekoder z polski i tam oplacam abonament
posprzatalam:-) zaraz ide po mojego zboja i znowu mi narozwala

Ostatnia edycja: