• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
Dziewczyny, dzien dobry!
Chociaz dla nam troche mniej :confused2:
Cala noc lalo solidnie i kolo 6 jak polecialam do lazienki z kropelka, zobaczylam kapke wody na podlodze, patrze do gory, a tam sie skrapla...
Moj maz wsciekly jak nie wiem co, Ci fachowcy powinni raczej domy dla lalek konstruowac a nie zabierac sie za remonty :angry:
Widocznie maly tarasik przecieka....
Mowie Wam mamy troche w kuchni zaciekow na suficie i sufit mojej lazienki :(
Sie wszystkiego odechciewa... ciekawa jestem gdzie jest nasz architekt :angry:

Eve- juz dojechalas????? Milego pobytu w domku!!!!
Nastepna Zyta czy Strega? :)
Juz sie gubie a i pamiec mam krotka :eek:

Dziewczyny, o tej 6 tak sie wscieklam, ale cala noc mi sie cos snilo, wstalam rano i zrobilam barszcz....
Tu niemozliwoscia jest dostac zakwas, ale tak sobie w nocy myslala, a jak uzyje soku z burakow i go zakwasze cytryna?
I tak zrobilam, barszczyk wyszedl bardzo dobry! :tak:
Polecam te metode :tak:

sil,u mnie tez nie za dobry ten dzien,przynajmniej tak sie zaczal...
giulio ma znowu goraczke,39.3 dzis w nocy,noc da incubo,lepiej nie mowic,to juz 3 z kolei,nie jestem przyzwyczajona bo giulio juz od dawna przesypia cale noce,procz tego ja chodze spac bardzo puzno,plus 3 noce ,bez spania,no i kawy sie nie mozna napic!!!!
ale od jutra nadrobie straty...
na 17ta wizyta u pediatry,no i taki moj ten los...
sil,nie denerwuj sie za bardzo,bo dobrze to ci nie robi...
naprawde super fachowcy,wziac i ubic na zywo...

luczka u nas tez zimno, jak ja nie cierpie zimy, dobrze, ze chociaz slonce swieci, a jak Twoje ucho?

anika to masakra, moje dzieciaki na szczescie rozmyslily sie i tym razem tez nie choruja :-) zdrowka dla Giulio! szczegolnie, ze za chwile bedziesz miec caly dom gosci, swoja droga podziwiam, dla mnie to brzmi jak nielada wyzwanie :-)

sicilpol wspolczuje, bardzo bardzo :-( sprobuj sie za bardzo nie denerwowac...
a apropos Twojego lenia to ja troche zazdroszcze, mam ostatnio straszliwa ochote sie polenic, lezec w lozku i nic a nic nie robic, mmmm :-) ... moze w swieta sie uda :-) w kazdym razie milego leniuchowania! :-)

wszystkim dziewczynom jadacym do Polski, bo tez juz sie troche pogubilam ;-) zycze spokojnej, szczesliwej podrozy i Wesolych Swiat!!! jakbysmy sie mialy nie uslyszec przypadkiem :-) Wracajcie tez szczesliwie :-)

Dzien dobry ...na pocztku zdrowka dla Giulio!!!
szerokiej drogi albo szerokiego nieba dla wszystkich w podrozy i znikam troche popracowac...bo za 2h koncxze prace na ten rok

sa dla wszystkich milego dnia

Anika73 my mieszkamy 40min.od Cassina a do Polski jedziemy w lubelskie;-):tak:
ja juz kacowke pakuje,ale jak to przy pakowaniu balagan sie robi wiec troche sprzatania mam;-)
Dziewczyny nie wiem czy jeszcze dzisiaj bede na bb wiec zloze wam teraz zyczenia:

Zycze wam i waszym rodzinom,zdrowych,radosnych,spokojnych,wypelnionych miloscia Swiat Bozego Narodzenia
oraz wszystkiego najlepszego,spelnienia najskrytszych marzen... w Nowym 2012roku
:tak:
sicilpol,@kosmitka,asienka1980,dorota1212423....wam w szczegolnosci zycze szczesliwych porodow&&&&&&&&
agatka13 tobie zycze testu pozytywnego...jak rowniez dalszego szczescia z tym zwiazanego...&&&&&&&&
Anika73,eve916,strega,@kosmitka,Ptynia,luczka duzo radosci,tzw.pociechy z chlopcow...

Ivi1 zeby coreczka zdrowo rosla,i rowniez radosci...
bionda wszystkiego najlepszego...
Szczesliwego Nowego 2012 Roku!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
juz jestem z powrotem.
sil wiem co to cieknace sufity,walcze z nimi juz 6 rok,ale to z winy naszych sasiadoe co mieszkaja nad nami i wlasnie jestesmy w trakcie procesu sadowego z nimi
:angry:.probowalismy po ludzku,po sasiedzku i dobrymi manierami ale sie nie dalo wiec poszlismy do adwokata i do sadu.wyrzadzili nam szkod na 15.000 euro:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiec wyobraz sobie nasze nerwy.

reklama
widze ze wywialo wszystkie dziewczyny....................ciekawe gdzie sie podziewaja.
a ja mam dzisiaj dziwny dzien:eek:,wszystko mi smakuje cebula,nawet kosz na smieci smierdzi cebula niemilosiernie,a wyrzucilam tylko odrobine tej cebulki.normalnie nie moge zniesc tego smrodka cebulowego,nawet ananas mi tracil cebula,a moj F.sie smieje ze mniew ze zglupialam:-).ja jutro testuje,zobaczymy co z tego wyjdzie,oby do rana.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry