Witajcie
Dzieki za mile slowa, na samym poczatku
Agatka- nie martw sie, mi nigdy test nie wychodzil, naprawde, zawsze negatywny, a po okresie czasem sie jakas delikatna druga kreska pojawiala po 30minutach... tak z laski- mnie np. testy nie lubia
mnie wczoraj tu nie bylo, bowiem w koncu sie wzielam za bigosik

Dzieki Wam, jestescie nieocenione, jako, ze tu na tym krancu swiata nie ma duzych marketow, ale za to znalazlam w Conad! super, co prawda cenia sie niemilosiernie a i kapucha z Lidla o niebo lepsza, no ale bigosik nie pogardzi zadna

Wstepne gotowanie juz za mna, teraz tylko bede wygotowywac i przypalac hihihi
Kazda z nas przed Swietami pewnie zalatana, ja co prawda pewnie najmniej z Was, bo nic mi nie kaza robic, ale myslami jestem z Wami
luczka- jak tam w przedszkolu? Maly zadwolony? A fryzjer? Ja chyba przed swietami nie dotra do fryzka, no ale trudno, stwierdzilam, ze nie jest najgorzej

a meza i tak bardziej strasze humorkami, niz wlosami, wiec fryzjer niewiele by tu pomogl hihhi
agatka- pewnie, rozumiem, to sa Ci sami od rur, czy cos pokrecilam? u nas bol jest taki, ze nikogo nad nami nie ma, a chatka wyremontowana 3miesiace temu, gruntowanie

Jak bedziemy miec watek zamkniety, to by Wam wyslala linka na youtube, moj maz sie pobawil i zrobil filmik typu przed-po...potem jak sie oglada, to wrazenie jest.... chyba tylko my wiedzielismy w tej ruderze mieszkanie...
zyta- kiedy jedziesz? dzisiaj, czy mi sie znow cos kicika?????
a
eve juz pewnie sie objada naszymi ogoreczkami, kielbaskami, maslaneczkami ehhhh no i snieg jest!!!
anika- jak sie ma giulio? dzisiaj to pewnie zaczelas dzionek od wielkiego kubka kawusi hihihi za te wszystkie dni, gdy nei moglas

jak ida przygotowania do swiat? jakie macie menu, jesli wolno spytac? w domu mojej tesciowki wielka niewiadoma, nic nie wiem, procz tego, ze ja zrobilam ten bigos i pierogi- nie spodziewam sie za wiele, wiec w razie czego zadowole sie moim zarelkiem
kosmitka- a jak swieta u Was beda wygladac?