• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

agatka13 wlasnie moze zrob tak jak pisze Anika73 idz prywatnie...
alez i ja jestem ciekawa,no swoja droga juz bysmy przez swieta nie musialy tak mocno 3&&&&&&&&&&
hm oczywiscie trzymalybysmy za dalsza pomyslnosc,ale wiadomosc na swieta by nas ucieszyla,oczywiscie ta pozytywna;-):tak::-)

Ja po obiedzie,podlogi pozmywane,walizki jeszcze nie dopiete,ale juz prawie koniec pakowania:-puff jedziemy autokarem(nie pierwszy raz,wiec jakos mysle ze damy rade:-p)
wiadomo fajnie by bylo samolotem,ale my jak jedziemy to tak na dluzej,wiec mamy trzy walizki doze,a po drugie to do lotniska mamy bardzo daleko trzy godz.do Rzymu i potem z Warszawy trzy godz.:-p
ale ja zawsze powtarzam oby szczesliwie dojechac,a ze tylki troche bola,jakos wytrzymamy najwyzej w Polsce zrobimy dlugi spacer:blink:
Acha i ta sprawa z bankiem powoli sie wyjasnia,poprostu bank pomylil sie co do kart...ale tylko narazie odnalazlo sie 280euro,albo bank znowu cos kreci...jutro sie moze reszta wyjasni,bo wiadomo piano,piano:wściekła/y:

reklama
zyta super, to i reszta sie znajdzie, trzymamy kciuki! zycze spokojnej podrozy i oby szybko Wam minela!

anika agatka ja jakby co z recepta od lekarza rodzinnego placilam 25 euro, ale szybko byly wyniki

Witajcie!

Odzywam sie dopiero teraz, bo mnie jakis len dopadl :baffled: Taki calodzienny... Wstyd przyznac sie, ze biegam w pidzamie, no ale skoro wyjsc mi nie dane, no to pidzamowo strajkuje :sorry2:

Anika- zycze powodzenia w przygotowaniach, podziwiam organizacji i wprawy, bo ja bym padla w trakcie takich przygotowan! Czasem przyjdzie mi przygotowac kolacje dla parunastu osob i potem przez tydzien ledwo dysze :baffled:
Ja jade do tesciowej na swieta, ale tam nic nie obchodza- to moj pierwszy raz, ale nawet nie jestem ciekawa... Po prostu co bedzie to bedzie...

Strega- czyli z kazdym dniem blizej domu :tak: faaajnie macie! Parking rzeczywiscie tani, na Sycylii nie znaja slowa low cost i za parking kasuja okropnie :angry:

Kosmitka- tu tez zimnawo :baffled: skonczylo sie dobre, zaczynamy grzanie na gaz.. Zobaczymy ile przyjdzie nam za to zaplacic.. Ale jak jestem caly dzien w domu, to po prostu zimno czuje sie bardziej :no:

Zyta- Takie niespodzianki to nawet mile sa :tak: Ja czasem lubie byc sama w domu, ale jednak razem raziej :tak:

Agatka- testy chyba nie istnieja takie, najlepiej jak mowia dziewczyny, zrobic beta hcg- bedzie najpewniej, ja takze jestem na bakier z testami, mi zawsze swiruja i wyniki z kapelusza podaja :baffled: Trzymam kciuki!! :tak: ja za beta placilam 22euro bez paru groszy- wyniki w pare godzin.

Dla Wszystkich kichajacych i pokaslujacych- duzo zdrowia zycze! :tak:

ja powiem wam szczerze,ze nie pamietam dokladnie ile placilam, chyba 17.50,
agatka ale czemu musisz czekac 5 dni a potem znowu 5 na wynik?,przecierz jest to normalne pobranie krwi,wiec pojdziesz rano w kolejke(u nas 3 godziny,jak dobrze pojdzie)nie trzeba rezerwowac miejsca..a potem odbior to kwestia 2 dni...oczywiscie jezeli pojdziesz przez asl
,a prywatnie to nawet nie trzeba recepny i w ten sam dzien sa wyniki...
ale wedlug mnie mozesz zrobic juz test ,oblicz sobie ile dni minelo ,od stosunku,tylko tak jak pisze strga ,mozesz sie rozczarowac negatywnym wynikiem, a beta to 100%
sil i co kupilas kapuche?ja ogolnie bardzo lubie gotowac i organizowac takie spotkania ale pod warunkiem ze wlosy mi nie zsiwieja przy zastanawianiu sie nad menu,

Ostatnia edycja:
Anika kapuchy jeszcze nie ma :(

Niestety musze na zakupy teraz jezdzic z mezem, a wczoraj wrocil dosc pozno i nie mialam serca go wyciagac.
Poza tym, jakos nie widze go kupujacego kapuche ;-)
Moze dzis mi sie uda :tak:

Jejku, wiecie co, w sumie fajnie sie czuje, mam lenia i nawet zadnych wyrzutow sumienia ze go mam :tak: W koncu i tak nic nie moge robic, wiec leze :tak:

Agatka- Jesli chodzi o nudnosci, to u mnie pojawily sie tak okolo 6tygodnia, troche przed i zaczely zanikac w 10. Aktualnie czasem mam np. teraz, bo zjem cos nieodpowiedniego, albo jak tesciowa gotuje cos dziwnego...:baffled:

u mnie takie czekanie przez asl to normalka bo juz raz robilam.ze skierowaniem idziesz zamowic termin-minium tydzien sie czeka a potem nastepne 5 dni na wyniki.a prywatnie to musze sie zapytac bo nie wiem jak tpo dziala.ale zeby miec 100% pewnosci ze beta bedzie pozytywna to poczekam jeszcze do po swietach:blink:,tylko ze was kciuki beda bolaly od trzymania:happy:.

a ja w piatek zabieram sie za STRUFOLETTI NAPOLETANI i znowu zapachne cala klatke schodowa:happy: i narobie apetytu mojej sasiadce napoletance bo ona nie umnie:laugh2: a ja tak.

a co toooo? mniammmm

chew3.gif

Ostatnia edycja:
reklama
ma 5 minut czasu wiec jeszcze was odwiedze..
eve,szczesliwej podrozy!!!
zyta ty kiedy wracasz?gdzie ty mieszkasz?bo nie moge zalapac ani we wloszech ani w polsce,piszesz ze masz 3 godziny do warszawy,nie mieszkalas w woj.mazowieckim?
ptynia gdzie jestesss?co dobrego gotujesz na swieta?
ok uciekam bo zaczyna sie film,buona serata,ragazzuole

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry