eve916
Fanka BB :)
Dokladnie, tez tak mysle, musisz po prostu wyluzowac wg mnie, nie mozesz non stop zadreczac sie myslami. My mamy pare naszych przyjaciol, ktora we wrzesniu ubieglego roku wziela slub. Niemal 3 miesiace po slubie ona wysylala jego na badania plodnosci bo dziecko nie przychodzilo!!!agatka nie mozesz sie poddac,ale jak pisza inne dziewczyny tych razow moze byc dziesiatki...lepiej jak nie bedziesz czekala na nastepny raz..
tak jak piszesz postanowiliscie sprobowac,wiec bierz to jako prube a nie jako 100% sukces..
ja wiem co to znaczy,mi 6 miesiecy przed zajsciem w ciaze z giulio powiedziano ze nie bede mogla miec juz dzieci,i powiedzialo mi to jednoglosnie 6 lekarzy z jednej z najwiekrzych klinik ginekologicznych w europie...ja sie nie poddalam,ale tez nie liczylam dni plodny i nie plodny,nie sprawdzalam owulacji,poprostu wiedzialam ze mam marne szanse...
wierze ci, ze strasznie cierpisz,cierpialam i ja majac juz jedno dziecko,a co dopiero ty masz powiedziec co nie masz dzieci...
Chlop sie zestresowal i mial dosc calej zabawy, ze tak powiem. Wyluzowali, ona sie uspokoila, dzisiaj jest w piatym miesiacu ciazy, w kwietniu rodzi
. Mysle, ze nalezy podchodzic do tego typu spraw ze spokojem i nalezy byc zawsze pozytywnie nastawionym. Zycze ci Agatka by sie wam udalo, bo nie ma wiekszej radosci w zyciu od trzymania w objeciach wlasnego dzieciatka
.Ivi ben tornata, czasami Julka pozwala ci do nas cos naskrobac;-). Masz racje, rola mamy, rodzica to bardzo trudna rola, a im dzieci sa starsze tym bardziej zdajemy sobie z tego sprawe, ale mimo wszystko to najcudniejsza rola na swiecie:-).
Sicilpol zalozylas grupe???ja sie wpisalam
, czas na pozostale kolezanki, chetne oczywiscie;-).