strega
Fanka BB :)
taki mily tygodniowy wypad do poloni...
ja tez zazwyczaj jezdze na tydzien...
w sierpniu wybieram sie na 7-8 dni,zalezec bedzie od samolotow..
chce jeszcze po powrocie pojechac nad morze...
jak sie czuje dzis matti?w zlobku?
no Mateusz ..odpukujac w niemalowane ..w calkiem dobrej formie poszedl do zlobka...zobaczymyile wytrzyma
Dzisiaj rano bylk w super formie..ale juz slsyze ze jakiez jelitowy w powietrzu kraza...wiec niogdy nic nie wiadomo ....narazie jestem dobrej mysli
Nastepbny wypad pewny narazie nie zaplanowany...tznm na opewniak lecimy okolo 20 maja..bo moja siotrzenica ma komunei a ja jestem matka cherzetna
wilekanoc chyba u nas bedzie ..bo sie rpzeprowadzamy wiec ..Mama nawet przebakiwala ze moze w tym roku w italli ..dla mnei bomba....nowe meiszkanko itd... Swieta BN w Polsce tylko i wylacznie ale Pasqua juz moze byc tutaj :-)))
moze wyskoczymy na jakis weekend z Mateuszem w marcu ..albo ja sama wyskocze..jak bede miala cos pozalatwiac...No i epwnie w sierpniu tez sie wybierzemy
muzesz zaczac szukac lotow na kwiecien/ maj ..ale strona ryana mnie wkurza...wprowadzi.li te kody autoryzacyjne ics nie dziala ....przepisuje ..idealne slowo jak na obrazku i nie wchodzi...20 razy zm,ienialm hasl0 i doooopaaa