strega
Fanka BB :)
w powrotna strone leciala przed nami jedna mam polka z 2 dzieci ( kiedys b z low costami ..byloby to niemozliwe bo byl przepis,ze na jedno nieletnie dziecko musi rpzypadac 1 dorosly...znajmowy mmay elcial na jakeis organizowane prze siebie samego wakacje a mieli 3 dzieci i ..to bylo pare dobrych lat temu ..i wiecie ze ejdno musieli zostawic u dziadkow..jak na lotnisku sie okazlao ze nie moga w 5 leciec...przkupili go ..tzn obeicali cos tam...bidula
Teraz juz mozna bo widzialam duzo mam z 2 dzieci bez 2 ososby doroslej
Akle wracajac do tej pani maamy to dziewczynaka byla mega grzeczna..ok 5 lat a chlopczyka odkrylam dopiero rpzy ubieraniu sie do wyjscia po wyladowaniu juz...taki byl grzeczny i cichy a moj tak tak czadu na wstepie ze chcialam go wysadzic...ale byl zmeczony...wiec zostalo mu to wybaczone ..wstal o 7 a samolot mielismy o 16.50 aw aucie nie usnal nawet
Teraz juz mozna bo widzialam duzo mam z 2 dzieci bez 2 ososby doroslej
Akle wracajac do tej pani maamy to dziewczynaka byla mega grzeczna..ok 5 lat a chlopczyka odkrylam dopiero rpzy ubieraniu sie do wyjscia po wyladowaniu juz...taki byl grzeczny i cichy a moj tak tak czadu na wstepie ze chcialam go wysadzic...ale byl zmeczony...wiec zostalo mu to wybaczone ..wstal o 7 a samolot mielismy o 16.50 aw aucie nie usnal nawet
mala juz duza a jednoczesnie strasznie mala :-(czasem marudzi, czasem super, czasem rozpacze urzadza szczegolnie w sklepie lub u babci, i wtedy dokladnie tak jak mowicie wszedzie ludzie gapiacy sie z politowaniem albo ze zloscia, ze ta matka wyrodna dziecka uciszyc nie moze jak tak rozpaczliwie wrzeszczy
Nienawidze tego i dlatego malo wychodze
A babcia znowu ze ona to nie moze sluchac jak ona tak placze i chce natychmiast dzicko uciszac, ciagle mi nosi na rekach i wciska na sile smoczka, nawet jesli mala non stop wypluwa
Mowi ze na pewno ma bole kolkowe i nie interesuje ja ze dziecko moze byc senne, a moze nie pasi jej bujanie.. Ma bole i musi mala nosic i bujac...Ostatnio odciagnelam mleko i zostawilam jej w butelkach na sylwestra zeby dziecka po imprezach nie ciagac, jak po nia worcilismy to akurat dawala mleko.. myslalam ze ja zjem zywcem - dziecku wylewalo sie z buzi, krecila glowka ze nie chce juz wiecej, a ta jej na sile butelke wciskala zeby wypila do ostatniej kropli
No porazka.