Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jeszcze nie moge w to uwierzyc, piekny poczatek nowego rokueve ...no szkoda,ze sie nie spotkalysmy ja bylam tydzien w Krakowie ..ale juz jestem back
. My z Patrysinskim posiedzimy troszke w tej naszej Polonii, wracamy 22 stycznia, tato ma zabieg okulistyczny wiec nie ma wyjscia, ale szczerze Wam powiem, juz moglabym wracac, tydzien - 10 dni to tak w sam raz. Nie ma co, moj przypadek jest juz zitalianizowany
, owszem fajnie jest w domku rodzinnym, zobaczyc rodzine, znajomych, ale ciagnie mnie juz na moje italianskie smieci.
, wg niej mialam zostawic bobasa i wsiasc w samolot

.
ja tez sie czuje jako tako, nie mam apetytu, ale tak sobie mysle ze to jest spoowdowane Niferex'em 

Tzn jak kolezanka nie widziala, bo inaczej jazda by byla ;-)

ja w Poznaniu mam juz blisko, ale ten wylot z wyspy 
Makabra
, plus musze sie mega przygotowac, bowiem oni niewiele tu wiedza ehh
Te kolejki do check in 

nie chce by mnie to tu spotkalo 

teraz mnie dobija pytaniami czy moze mu dac to czy tamto i tak bardziej jej ufam niz mojej mamie bo ta to dopiero ma pomysly no ale jest daleko tak ze nie grozna