• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
cucciola ja mowie do niego po polsku jak jestesmy sami a potem po wlosku...
nie mowi jeszcze nic konkretnego tylko po swojemu,pokazuje palcem ,wola po swojemu,rozumie doskonale,ale on ma narazie rok i 2 miesiace,wiec jeszcze malutki...
spanie to zalezy tylko i wylacznie od dziecka,to nie nasza zasluga,dziecko musi czuc sie na silach aby spac czy nie spac samemu,kazde dzieciatko jest inne...moj Ale do 3 lat przebudzal sie w nocy..
ale czas tak szybko mija ze jeszcze zatesknimy nie raz za tym noszeniem na raczkach i za spiewaniem kolysanek

cucciola79 nie obiecuje , ale zobacze ile przywiezie mi mama , bo jeden dla Elisy obiecalam.jezeli mi przywiezie z 2 to jakos sie dogadamy.mi w czerwcu znajoma moze przywiezsc nastepny wiec no problem.w piatek bedzie moja mam wiec po poludniu ci napisze , ale jak przywiezie tylko jeden to przykro mi

anika,eve czywiscie ze cierpliwosc sie oplaca i zdjecia nadejda.....ale sie nie moge zorganizowac,bo ja najczesciej pisze z pracy a zdjecia mam w komputerze w domu,a tu z mala to mi tak nie idzie,a to posprzatec trzeba i ugotowac ale sie zmobilizuje i sie zdziwicie ha ha:szok:my zaraz wybywamy nad morze....:-)

ach zostawic was dziewczyny na kilka godzin i juz kilka stron do przodu...:szok:
ale super,ze zyje nasze forum,powiem wam,ze mialam obawy co do podtrzymania tego watku,ale fajnie,ze coraz wiecej nas tu jest...:tak:
czytam,ze dyskusja toczyla sie na temat mezow Polak,Wloch...wiec wazne zeby malzenstwo bylo z milosci,ale ta tez sie gdzies zatraci po drodze,roznie to bywa...:-posobiscie znam niedobrych mezow i Polakow i Wlochow wiec na to reguly nie ma...Na temat jednych i drugich moge cos powiedziec,tylko nie chce siac jakiejs paniki,wiec ciiiiiiiiiiiiiiiiichooooo szczegulow nie bede zdradzac...;-)
ha moja kolezanka jest w separacji z Wlochem,wiadomo jak jest dobrze to sie nic nie mowi,a jak dochodzi do czegos to nie zostawia sie suchej nitki...
Polaka meza mam wiec wiem jaki jest...
:-p
Wlocha nie mialam,opieram sie na opowiesci o nich:-p

A teraz powiem jaki to ja dzisiaj szok doznalam,pojechalam zatankowac samochod i szokuuuuu doznalammmmmm,ufff jaka drozyzna
:szok::szok::szok:
chcialam myc okna,pogoda do tego sprzyja i znow porazka,kroje chleb(wiadomo jaki jest tu we Wloszech plus do tego ja taki uwielbiam) i co palec skaleczony...:angry:

sicilpol hop,hop...

Biedna zyta biedna:sorry2:, ne wykrwawilas sie mam nadzieje?, jak to mowia do wesela sie zagoi...:-D Ja okna zaliczylam, podlogi tez i prasowanie, a teraz siedze i pazury maluje, haha. Ale troche juz z tą energią sklęsłam, się wyeksploatowało ze mnie. cucciola pytalas co z wlosami zrobilam-ucielam, mialam do ramion, kobieta mi zrobila boba jak ta lala, z tylu i z bokow wystopniowane, przod dluzszy, nawet fajnie, przynajmniej do pierwszego mycia. Nie wiem jak wy, ale ja zazwyczaj popierwszym myciu od fryzjera juz nie jestem taka happy bo nie umiem ulozyc tak jak fryzjerka. No coz, pozyjem-obaczym. anja ty sie tu nie wykrecaj, ze ugotowac, ze posprzatac, tylko siadaj i fotki wstawiaj. Szczerze wam powiem, ze o wiele fajniej jest pisac i odpisywac do kogos jak sie ma czyjas buzie przed oczami:-D

cucciola79 nie obiecuje , ale zobacze ile przywiezie mi mama , bo jeden dla Elisy obiecalam.jezeli mi przywiezie z 2 to jakos sie dogadamy.mi w czerwcu znajoma moze przywiezsc nastepny wiec no problem.w piatek bedzie moja mam wiec po poludniu ci napisze , ale jak przywiezie tylko jeden to przykro mi
jeju bylabym Ci strasznie wdzieczna:tak:
anikaGiulietto starszy od Fiammi 4msc to jeszcze malenstwa,:tak:hmm...slyszalam ,ze dzieci z par mieszanych zaczynaja mowic pozniej to ze wzgledu na dwa rozne jezyki ale nie wiem czy to prawda??!!
zytato jakis pechowy dzien Ci sie przytrafil:-(ja wczoraj bylam zatankowac zalalam za 30 euro a tu pol zbiornika zawsze bylo ponad strasznie rosnie benzyna:wściekła/y:
no wlasnie a jak sie ma nostra futura mammina​sicil??

Biedna zyta biedna:sorry2:, ne wykrwawilas sie mam nadzieje?, jak to mowia do wesela sie zagoi...:-D Ja okna zaliczylam, podlogi tez i prasowanie, a teraz siedze i pazury maluje, haha. Ale troche juz z tą energią sklęsłam, się wyeksploatowało ze mnie. cucciola pytalas co z wlosami zrobilam-ucielam, mialam do ramion, kobieta mi zrobila boba jak ta lala, z tylu i z bokow wystopniowane, przod dluzszy, nawet fajnie, przynajmniej do pierwszego mycia. Nie wiem jak wy, ale ja zazwyczaj popierwszym myciu od fryzjera juz nie jestem taka happy bo nie umiem ulozyc tak jak fryzjerka. No coz, pozyjem-obaczym. anja ty sie tu nie wykrecaj, ze ugotowac, ze posprzatac, tylko siadaj i fotki wstawiaj. Szczerze wam powiem, ze o wiele fajniej jest pisac i odpisywac do kogos jak sie ma czyjas buzie przed oczami:-D

chcemy zobaczyc sliczna fryzurke foto foto;-)ojj koszmar po pierwszym myciu pryska czar nie umiem sama tak ulozyc jak od fryca

co do mezow Polak czy Wloch to nie bede sie wypowiadac tak jak piszesz zyta wazne zeby bylo z milosci... sama pochodze z rodziny rozbitej a moj tata to Polak ale na ten temat nie bede sie rozpisywac;-) a czy Wlosi zdradzaja? pewnie tak jak wszyscy bo i w Polacy zdradzaja ostatnio dowiedzialam sie ze dobry znajomy zdradza zone maja 2 dzieci i 3 w drodze a takie dobre malzenstwo z nich bylo:szok: tak ze widac nie ma reguly o pijanstwie nie wspomne:baffled: jedno wiem ja mojego Wlocha nie zamienilabym na nikogo innego:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry