cucciola79
Fanka BB :)
anika a jak twoj maluszek uklada juz wyrazy??i jak do niego mowisz po wlosku czy po polsku??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
my zaraz wybywamy nad morze....:-)

osobiscie znam niedobrych mezow i Polakow i Wlochow wiec na to reguly nie ma...Na temat jednych i drugich moge cos powiedziec,tylko nie chce siac jakiejs paniki,wiec ciiiiiiiiiiiiiiiiichooooo szczegulow nie bede zdradzac...;-)

, ne wykrwawilas sie mam nadzieje?, jak to mowia do wesela sie zagoi...
Ja okna zaliczylam, podlogi tez i prasowanie, a teraz siedze i pazury maluje, haha. Ale troche juz z tą energią sklęsłam, się wyeksploatowało ze mnie. cucciola pytalas co z wlosami zrobilam-ucielam, mialam do ramion, kobieta mi zrobila boba jak ta lala, z tylu i z bokow wystopniowane, przod dluzszy, nawet fajnie, przynajmniej do pierwszego mycia. Nie wiem jak wy, ale ja zazwyczaj popierwszym myciu od fryzjera juz nie jestem taka happy bo nie umiem ulozyc tak jak fryzjerka. No coz, pozyjem-obaczym. anja ty sie tu nie wykrecaj, ze ugotowac, ze posprzatac, tylko siadaj i fotki wstawiaj. Szczerze wam powiem, ze o wiele fajniej jest pisac i odpisywac do kogos jak sie ma czyjas buzie przed oczami
jeju bylabym Ci strasznie wdziecznacucciola79 nie obiecuje , ale zobacze ile przywiezie mi mama , bo jeden dla Elisy obiecalam.jezeli mi przywiezie z 2 to jakos sie dogadamy.mi w czerwcu znajoma moze przywiezsc nastepny wiec no problem.w piatek bedzie moja mam wiec po poludniu ci napisze , ale jak przywiezie tylko jeden to przykro mi

hmm...slyszalam ,ze dzieci z par mieszanych zaczynaja mowic pozniej to ze wzgledu na dwa rozne jezyki ale nie wiem czy to prawda??!!
Biedna zyta biedna, ne wykrwawilas sie mam nadzieje?, jak to mowia do wesela sie zagoi...
Ja okna zaliczylam, podlogi tez i prasowanie, a teraz siedze i pazury maluje, haha. Ale troche juz z tą energią sklęsłam, się wyeksploatowało ze mnie. cucciola pytalas co z wlosami zrobilam-ucielam, mialam do ramion, kobieta mi zrobila boba jak ta lala, z tylu i z bokow wystopniowane, przod dluzszy, nawet fajnie, przynajmniej do pierwszego mycia. Nie wiem jak wy, ale ja zazwyczaj popierwszym myciu od fryzjera juz nie jestem taka happy bo nie umiem ulozyc tak jak fryzjerka. No coz, pozyjem-obaczym. anja ty sie tu nie wykrecaj, ze ugotowac, ze posprzatac, tylko siadaj i fotki wstawiaj. Szczerze wam powiem, ze o wiele fajniej jest pisac i odpisywac do kogos jak sie ma czyjas buzie przed oczami
![]()
tak ze widac nie ma reguly o pijanstwie nie wspomne
jedno wiem ja mojego Wlocha nie zamienilabym na nikogo innego:-)jedno wiem ja mojego Wlocha nie zamienilabym na nikogo innego:-)