Witajcie
Mialam co prawda odpoczywac, ale tyle rzeczy musialam zrobic w domu, ze nie szlo...
Wlasnie po drzemce weszlam tutaj i poodpisywalam....i mi zmazalo grrrr
sprobuje w skrocie...
strega- zobaczysz, troche zakwasow, a potem sliczny efekt, jesem tego pewna
luczka- super, ze Lory ma sie lepiej, oby juz tak bylo i nie zmienialo sie to
ptynia- ja co prawda nie w wieku Macko, ale ze mna tez tak bylo, poszlam tu do szkoly i malo kto chcial ze mna rozmawiac, nie chcialo im sie wysilac... Ale zobaczysz, Macko jest zdolniacha, wiec za moment wloskie dzieci beda go ubustwiac, co prawda pewnie takze te, ktore beda chcialy jego zdolnosci wykorzystac, ale i takie, z ktorych narodza sie przyjaznie, jestem pewna
anja- ja te nie przepadam za piachem ;-) tzn. lubie plaze bez tloku, dzikie... tylko moj potem narzeka, bo nie moze sobie poobserwowac "coscette di pollo" jak on to nazywa;-)
anika- ja takze wole zadawac sie z milymi, fajnymi ludzmi, niz na sile, bo np. polki

a ja pije i pije i latam, zaczyna byc tak, ze kazdy ruch u mnie sikanie wyzwala ;-)
eve- masz racje, szok z tym wypadkiem, ja jak wlaczylam rano telewizje to przelaczylam kanal, nie moglam tego ogladac
Dziewczyny cztery pytania

1. Jakie ceny pamersow sa "dobre"? bo sie nei znam, chodzi mi o rozmiary 2 i 3

2. Czy przed porodem, w szpitalu podaja lewatywe? Troche sie ostatnio nasluchalam i zaczyna mnie to gnebic
3. Czy we Wloszech istnieje Oilatum Soft a jesli nie, to jakis jego odpowiednik?
4. Dzieci posiadaja tzw kwiazeczki zdrowia???
lece Was nadrabiac, jeszcze mi 3stronki zostalo
Ok...nadrobilam
Co do wlochow/polakow hmm ja tez swojego nie zamienie, za duzo pracy w niego wlozylam hihih ;-) a tak na serio, wg. mnie nie najwazniejsze, by byc szczesliwym we dwojke, niezaleznie polak czy wloch.
Moi rodzice maja obu zieciow obcokrajowcow i bywalo trudno, od bariery jezykowej, po odleglosc czy obawe ze sa inni niz polacy.. ale dzis wiedza, ze jestesmy bardzo szczesliwe a mezowie sa super, a to chyba dla rodzica najwazniejsze
Sluchajcie, wczoraj przymierzlama w prenatalu pidzamke i moj maz sie pytal dlaczego pidzama, czy nie lepiej koszula. Ja mu na to, nie pamietam, ale dziewczyny z bb pisaly, ze ma byc pidzama ;-)
Smial sie do rozpuku a ja nie umialam sobie przypomniec, dlaczego polecalyscie pidzame, ale przyjelam to jako dogmat ;-)
Potem przypomnialam sobie o ktg i wywalilam mu wyklad ;-)
On wie o babyboom i sie smieje ilekroc mnie widzi, ze siedze jak kura na grzedzie i gdakam ;-) i ze to powinno sie babykornik nazywac