czesc dziewczyny...sil ja tez kupowalam pampersy najpierw progress,potem baby dry,najlepiej szukac w promacjach,w duzych paczkach....ale tak jak pisze luczka trzeba probowac jakie podchodza i mamie i dziecku,i jeszcze moga sie uczulenia przyczepic...ja mam tylko ksiazeczke na szczepienia z asl latina,przy wypisie ze szpitala dali nam taka kartke z danymi wszystkimi i przebiegiem 3 dni w szpitalu i tyle...u pediatry dostalam ksiazeczke taka biale,chyba sam sobie ja drukowal bo nie ma rzadnej pieczatki nic...tylko linijki w srodku i jak cos tam wpisuje wage wzrost przebyte choroby...ale to nie to o czym pisze anika...co do lewatywy ja rodzilam normalnie i mi robili,tzn pielegniarka,okropnosc...luczka jak tam lorenzo?

poza tym co do olejkow ja jestem zadowolona z Vea;-)a na sucha skorke do ciala jest rewelacyjny vea lipogel POLECAM!!!!
mialam cesarke i pytali sie mnie w dniu cesarki czy kozystalam z kibelka powiedzialam,ze tak,wiec dali jeszcze czopek i tyle,acha i golenie,nie wiem do czego to mialo sluzyc przy cesarce???