Ivi1
Fanka BB :)
He he no toście mnie pojechaly z tym nocowaniem malej
Do odwaznych jednak swiat nalezy. (dzieki silicpol za slowa otuchy) Mam 5 minut w razie czego zeby ja zgarnac do domku, wiec jak cos to moment bede po nia
A jesli nie sprobuje to sie nie dowiem ;-)
Ktoras pisala o epiduralu.. Uwazajcie zeby nie wziasc za wczesnie.. Mi dali przy 3 cm rozwarcia bo ich blagalam o to, a pozniej 2 godzinki szczescia bo prawie nic nie czulam po czym nastapila akcja porodowa i nagle tak niemilosiernie zaczelo bolec ze nigdy tego nie zapomne.. To bylo tak niespodziewane i nagle z zera bolu do masakrycznego bolu - nie zycze nikomu.. Dzieki temu skutecznie wybilam sobie z glowy rodzenstwo dla malej
Wiec uwaga - epidural tak, ale nie ponizej 4cm rozwarcia
Do odwaznych jednak swiat nalezy. (dzieki silicpol za slowa otuchy) Mam 5 minut w razie czego zeby ja zgarnac do domku, wiec jak cos to moment bede po nia
A jesli nie sprobuje to sie nie dowiem ;-)Ktoras pisala o epiduralu.. Uwazajcie zeby nie wziasc za wczesnie.. Mi dali przy 3 cm rozwarcia bo ich blagalam o to, a pozniej 2 godzinki szczescia bo prawie nic nie czulam po czym nastapila akcja porodowa i nagle tak niemilosiernie zaczelo bolec ze nigdy tego nie zapomne.. To bylo tak niespodziewane i nagle z zera bolu do masakrycznego bolu - nie zycze nikomu.. Dzieki temu skutecznie wybilam sobie z glowy rodzenstwo dla malej
Wiec uwaga - epidural tak, ale nie ponizej 4cm rozwarcia
:-)moze mnie zlezrozumialas jak odpisalam,ze ja nie mam takiej jak ty,tylko taka ot jak notesik od pediatry,ale nie odebralam tego jako czegos,ze musze miec bo ty masz to,tak ma byc,moze zle sformuowalam mysli,wiec przepraszam,ale ja nie odebralam,rzadnych negatywow w tym co napisalas,a tym bardziej nie chcialam,bys ty poczula sie zle....
a ja i tak wiem jaka jestem,wiec tylko moge posluchac z zewnatrz co kto mysli o mnie...ech nie wiem czy mnie zrozumialyscie