Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
juz piatek i weekend jak fajnie zapowiadaja piekna pogode a wiec mam nadzieje,ze uda nam sie spedzic troszke czasu nad morzem
, oczywiscie od wczoraj jestesmy bez wody, ja myslalam, ze to normalne, codzien tak bywa, w koncu robia z wodociagiem, okazalo sie jednak, ze to nienormalne bo wszyscy w condominio wode maja tylko do nas nic nie dochodzi! Wieczorem wiec dzwonilismy na pronto intervento, oddzwonili i obiecali ze beda dzisiaj ok 9-tej, wiec czekam cierpliwie.

colpi di solecucciola,robisz colpi di sole ,czy kolor na calej czuprynie?ty praktycznie masz cala rodzike pod nosem,fajnie masz...
eve,to macie sie z ta woda,na poludniu czesto sie to zdaza,zwlaszcza na calabri,bylismy kiedys na urlopie w pizzo calabro,za dnia trzeba bylo napelniac butelki bo wieczorem wody brakowalo,nie zawsze ale b.czesto...
nie wiem jak u was ,bo wy nie jestescie przeciez tak stasznie na poludniu...
a ty sil?jak z woda u was?no i co z tym gazem?zaloza wam wkrotce?
ja z natury mam castano scuro ale nie cierpie siebie w ciemnych i wiecznie jasne robie a moja siora to znowoz czarne robi ona tez castana z natury....chociaz oni mi dodaja otuchy i jest na kim sie oprzec naprawde
a Ty,Wy dziewczynki macie reszte rodzinkitzn.rodzicow itd.w Pl??
Anika kochana, wiesz jak ja cie bardzo lubie, ale Lazio to nie poludnieeee, to jeszcze Italia Centrale:-), jakos nie przepadam za dolnymi czesciami, od Garigliano w dol, nie lubie jak nas chca wrzucic tam gdzie nas nie maeve,to macie sie z ta woda,na poludniu czesto sie to zdaza,zwlaszcza na calabri,bylismy kiedys na urlopie w pizzo calabro,za dnia trzeba bylo napelniac butelki bo wieczorem wody brakowalo,nie zawsze ale b.czesto...
nie wiem jak u was ,bo wy nie jestescie przeciez tak stasznie na poludniu...
a ty sil?jak z woda u was?no i co z tym gazem?zaloza wam wkrotce?