• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

Anika nie no jeszcze eve zaliczymy to jeszcze Lazio;-):-D i blisko Rzymu ale sicilpol juz nie;-)

To jak tak mowisz ubieramy sie i idziemy na spacerek bo takie piekne sloneczko ze az szkoda siedziec w domu

reklama
czesc dziewczyny,widze,ze powtorke z geografii robicie,ha ha ja mam najblizej do Garigliano to pewnie juz :-DAfryka dzika,ale jakims cudem tez mnie do Lazio zaliczaja...:-)cucciola ja mam wszystkich w polsce i rodzicow i siostry...

sil nasza to meridione estremo,piu meridione non si puo...
tez cie kobieto wywialo,no ale coz serce nie sluga,,,,
nie wiem jak teraz ale w polsce do 20 lat temu,nie bylo czegos takiego,tego wytykania,polnoc poludnie...tak jak tu...
u nas w elblagu to strasznie warszawiakow nie lubiano,nie wiem dlaczego,podejzewam ze kosmitka zna krynice morska lub stegne,miejscowosci nad morzem blizko elblaga,my oczywiscie uwazalismy sie wlascicielami,a tam na wakacje(20-25 lat temu,teraz nie wiem)przyjezdzalo wiele osob z warszawy,zawsze byly wojny...
oj anja anja...w takim razie ty to meridionale jestes...choleraaa!!!
dziewczyny ale dla mnie po toscana w dol to juz meridione,wiec mettetevi l'anima in pace...
toscanki,cieszycie sie ze was nie zaliczyalm do meridione?
a jest wsrod nas wiele toscanek...hmm
zrobilam edit bo myslalam co innego a napisalam co innego...ale juz poprawialm
az musze zobaczyc gdzie to garigliano jest,z ciekawosci..

Ostatnia edycja:
Anika i Luczka ja do Rzymu mam 80 km!!!:-), owszem wiem, ze ci rasisci polentoni i przjaciele bossiego twierdza, ze italia konczy sie we Florencji, ale jakby nie bylo Lazio to capitale:-) mamy caput mundi :-):-)
Ja pamietam, ze tez nie lubielismy warszawiakow, szczegolnie wsrod hanysow na slasku to bylo widoczne. Ja pamietam jak bylam na kolonii w Gdansku stegnach i byli z nami ludzie ze slaska i z kaszubow....szok, nie mogli sie dogadac ze soba, zupelnie obce jezyki, tak jak teraz spotkasz neapoletanczyka i trudno go zrozumiec jak i kruka z trentino :)

No wiec kochane,serce mi peklo wczoraj w pracy i cala noc snila mi sie Giulia.. Ale okazalo sie ze wystarczajaco przyzwyczailam ja do dziadkow, i babcia bardzo ladnie slucha jak ma postepowac z nia, przespala nocke z 4-ma pobudkami na mlenio i wrocila dzis z rana do mnie radosna :tak: Siedze z nia i puscic nie chce, tak mi sie tesknilo, ale test zdany na piatke :-D Mozemy jechac w sobote na wycieczke :-) Musialam wam napisac ;-) Dziekuje kochane za wsparcie. Milego dnia, ide ukochiwac coreczke, bo sie czuje jak wyrodna matka ze ja na noc opuscilam ;-):baffled:

ivi ciesze sie ze dalyscie sobie rade... ty tez meridionale jestes..hahaha (tak na marginesie..)moze dziewczyna nawet naszych glupot nie przeczytala wczesniej a ja jej od meridionale daje...
hahha dobra polenta...prawdzilam gdzie to garigliano sie znajduje,anja pakoj walizy i spierdzielaj szybko bo ty to rzut beretem,hmm eve tez daleko nie ma bo tyle samo co do rzymu,jak pisze ze ma TYLKO 80 km do rzymu wiec ma TYLKO 80 km do garigliano............hihihi

anika,ja juz w drodze na piekna,kulturalna,czysta,inteligentna i pracowita polnoc,bo co bede w Afryce sie marnowac:-D:-D:-Divi,wiedzialam,ze nie bedzie tak zle,najwazniejsze,ze spala,teraz ja ukochaj b.mocno pochwal i po sprawie....:-)

oj anja ,anja,abys sie nie rozczarowala ta polnoca,czysta ,piekna i bogata..
piekna jest,tak jak poludnie wloch tez jest piekne..
czysta...maaa zalezy gdzie..
bogata nieeeeeeeeeeeeee
napewno nie ludzie ktorzy w niej mieszkaja...
ale taki mit jest ze na polnocy wszystko takie pikne...i przede wszystkim bogate
ejjjjjjjjjjj strega dawaj do pomocy ,bo meridionali chca nas zjesc...
no i toskanki gdzie jestescie,przecierz tez was do wloch zaliczylam

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry