Agnieszka 73
Zaangażowana w BB
Truskawka nie ma co sie bac,Bedziesz miala dzidziusia na rekach.A to nie zapomniane wrazenie.
Aniu ja to mam "wakacje" jak turysci wyjada czyli we wrzesniu i to pod koniec .Moze w tym roku uda mi sie wyrwac na chociaz tydzien, a nie jak w zeszlym roku jedna niedziela nad morzem:-(
Ivi roznie bywa z tym Przybieraniem na wadze w ciazy.Ja na poczatku chudlam jak szalona ,a dopiero w piatym miesiacu zaczelam przybierac na wadze.Jezeli lekarz nic nie mowi to "rosnij".Najwazniejsze ze ty i dzidzius czujecie sie dobrze.A jak tam nudnoscie?Nadal masz?
Aniu ja to mam "wakacje" jak turysci wyjada czyli we wrzesniu i to pod koniec .Moze w tym roku uda mi sie wyrwac na chociaz tydzien, a nie jak w zeszlym roku jedna niedziela nad morzem:-(
Ivi roznie bywa z tym Przybieraniem na wadze w ciazy.Ja na poczatku chudlam jak szalona ,a dopiero w piatym miesiacu zaczelam przybierac na wadze.Jezeli lekarz nic nie mowi to "rosnij".Najwazniejsze ze ty i dzidzius czujecie sie dobrze.A jak tam nudnoscie?Nadal masz?
no i te zwierzaczki...my też mieszkamy na wiosce ale do miasteczka mamy nie daleko...a Victoria co porabia? Czymś nowym Cię zaskoczyła?

A przywiozlam z polski we wrzesniu 5 kilo maku, trzesac sie ze strachu na lotnisku przy kontroli, bo dziewczynie przedemna kazali zostawic na lotnisku.Tutaj mozna kupic mak (widzialam w Pescara) tylko ze jest w pojemniczkach 100 gram i kosztuje ten pojemniczek 6 euro.
Bylam u lekarza tz w szpitalu ,bo doszlam do wniosku ,ze tam na miejscu mi zrobia wszystkie potrzebne w razie czego badania A wiec.... ten czop nie odszedl mi jeszcze caly tylko kawalek:-( szyjke mam miekka ,a ktg wykazalo tylko delikatne skurcze Mysle ,ze musze jeszcze poczekac:-( ale czuje sie cala obolala jak dla mnie to brzuch mnie boli mocno i mam wrazenie ,ze przez caly czas bol sie utrzymuje tylko chwilami poteguje :-( nie wiem jak to zniose jeszcze przez kilka dni ,a moze tygodni jestem juz zmeczona Zeby tego bylo malo dopadlo mnie jeszcze przeziebienie a nosa mi sie leje jak z kranu Pozdrawiam Was wszyskie