Czesc forumowe kobietki, długo mnie nie było i ledwo co tu skończyłam nadrabiać bardzo wczesną porą cały natłok wiadomości o Was. Z przejęciem czytałam wszystko o tobie
sil, GRATULUJĘ z całego serca, też mi się łezki polały ze wzruszenia o Twoim maleństwie, oby teraz było codzienie coraz lepiej i coby sił i nabierał jak na prawdziwego mężczyznę przystało.
Wybaczcie ze was zaniedbałam, ale jak zwykle pozostałam bez netu. Do biblioteki nie miałam jakos głowy latać, wiadomo przed świętami zawsze się coś do zrobienia znajdzie. Ale widziałam, że pytałyście się tu gdzie się podziewam, dzieki za zainteresowanie

Strasznie mi was brakowało. No ale już jestem i postaram się teraz być na bieżąco.
Anika droga moja, pierwsza rzecz to gratuluje zmiany fryzurki, chyba podobnie jestesmy ścięte, też mam wystopniowane, z przodu dluzsze z tylu krótkie. Podziwiam Cie z tym mieszkaniem i ludzmi plączącymi się po chacie, ja nie bardzo lubię jak mi ktoś łazi po chacie, ale wiadomo..siła wyższa jak chcecie sprzedać mieszkanie innego wyjscia nie ma. Życzę ci aby szybko to nastapiło i pielgrzymki po mieszkaniu sie skończyły. Z tesciową w Polsce mialam podobnie, z tym ze moja mowila na przyklad ze przyjdzie, ja sie nastawialam wiadomo z iloscia zarcia przygotowaniami itp, a potem w dzien imprezy tdzież swiąt dzwonila ze jakas tajemnicz coroba ja rozłożyła no i nie jest w sanie do nas zawitać. Nie muszę dodawać, że mną targał jasny szlag. Taki to zywot z teściowymi.;-)
ciucciola gratuluję, super jest slyszeć pierwsze słówko i w dodatku mama!

My wczoraj byliśmy u koleżanki na malowaniu jaj i lepieniu baranków z masy solnej, dzieciaki się cieszyły ale i dorośli miei niezłą radochę:-) A jak u was z przystrajaniem domku na święta wielkanocne, ozdabiacie jakoś wasze domki? Napiszcie coś bo jestem ciekawa jak to tu we włoszech jest z tymi swietami?
Pozdrawiam was wszystkie mocno!!