• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
dzien dobry..juz prawie swiatecznie

Ja jestem dzisiaj jeszcze w pracy ale do 13 tylko
Tak jak pisalam wczorja przylecieli moi Rodzice. poszlismy do zlobka po Mateigo razem. Trzeba bylo widziec jego zaskoczona minke...po chwilowej konstrenacji kryzknal Baba!!!!! i jak za drzwiami zobaczyl dziadka to od razu Dziadzia i banan na twarzy Caly wieczor. byl mega szczesliwy i nie chial isc spac. Nie widzieli sie prawie 2,5 miesiaca. Ciesze sie ze ich z taka latwoscia rozpoznaje i cieszy na ich widok
A i super mowi na dzidka...tak slosko i wyraznie Dziadziu :-))))

Ja dzisiaj mam w planach zrobic Pasche u szwagierki..u szwagierki bo u nas nadal gazu nie ma.
Zastanawiam sie czy w polskim kosciele w MI swieca pokarmy w sobote. Moja Mamam przywiozla Matiemu koszyczek z barankiem i moglibysmy podjechac do Milano na swiecenie...ale ze nigdy nie bylam tu na swieta n to nie wiem czy jest czy nie,

czesc dziewczyny,
ptynia witaj! fajnie, ze wrocilas :-)
cucciola gratulacje!
luczka no wlasnie, zawod meza:rofl2: jeszcze tylko brakuje hobby, ulubiony film, ksiazka itp. ;-)
a jesli chodzi o masaz, to mi takie naciskanie na dolny odcinek kregoslupa to nawet pomagalo, ale wszelkie inne dotykanie to wlasnie tylko denerwowalo...

wszystkim zycze milego dnia i tez czekam z niecierpliwoscia na wiesci o Giulio...

Ostatnia edycja:
cucciola79 pisze:
Kochane wskoczylam na moment pochwalic sie wiecie co moja corcia pierwszy raz zw zyciu zawolala:MAMA
yes2.gif
kochanie moje malutkie o jaka jestem szczesliwa
biggrin.gif

Spokojnej nocki Buzioly
cucciola nie wiem czy slyszalas,ale podobno pierwsze slowo wypowiedziane przez dziecko tj. mama lub tata dokladnie swiadczy o tym,jakiej plci bedzie drogie dziecko??czyli w waszym przypadku jesli to prawda bedzie corka;-)chociaz nie wiem ile w tym prawdy:-p
Ptynia witaj!!!
sicilpol...odezwij sie

cucciola nie wiem czy slyszalas,ale podobno pierwsze slowo wypowiedziane przez dziecko tj. mama lub tata dokladnie swiadczy o tym,jakiej plci bedzie drogie dziecko??czyli w waszym przypadku jesli to prawda bedzie corka;-)chociaz nie wiem ile w tym prawdy:-p
Ptynia witaj!!!
sicilpol...odezwij sie
Wlasnie to mi powiedziala mama wczoraj:-)u nas chyba drugi synek bedzie bo mala od samego poczatku tylko papa albo baba;-)a o MAMA to nie bylo nawet mowy no i w koncu doczekalam sie:-)to na ta mame tak czekalam dluuugo dzisiaj jak sie przebudzila to juz krzyczala mama mama:-DMyslicie ,ze takie malenstwo juz rozumie znaczenie tego slowa??

cucciola79 pisze:
u nas chyba drugi synek bedzie bo mala od samego poczatku tylko papa albo baba
wink2.gif
a o MAMA to nie bylo nawet mowy no i w koncu doczekalam sie
biggrin.gif
to na ta mame tak czekalam dluuugo dzisiaj jak sie przebudzila to juz krzyczala mama mama
laugh.gif
Myslicie ,ze takie malenstwo juz rozumie znaczenie tego slowa??
a ja myslalam,ze slowo mama to pierwsze slowo,ktore Fiammi wypowiedziala;-)a ona juz to miala za soba;-)hm mysle,ze napewno rozumie corcia wypowiadane slowa:tak:
@kosmitka ja tez w tego typu przesady nie wierze;-)ale to takie tylko gadanie,gdzies cos sie uslyszalo;-);-)dla mnie wazne jest aby bylo zdrowe:tak:
pozdrawiam wszystkie i uciekam do zajec:-p;-):tak::-)

reklama
cucciola pewnie ze rozumie, moj Lorenzo pierwsze mowil papa' doslownie wolal go a na mnie ata:-D a mama bardzo pozno nie moglam sie doczekac a teraz czasem mam dosc jak ciagle mama mama i mama;-)
u kosmitki to raczej tata bylo pierwsze bo maz polak:-)

teraz pytanie do zyty i anji mamy zaproszenie na urodziny do dziewczynki, co moglabym kupic w prezencie dla dwulatki? bo ja nie w temacie bardziej znam sie na chlopcach, Reszta dziewczyn jak macie jakis pomysl to tez mile widziane.
kosmitka mi takie masowanie nie pomagalo bo on mi to delikatnie robil myslal ze mi krzywde zrobi;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry