cucciola79
Fanka BB :)
ptynia Wy jak Swieta obchodzicie ??co tam przygotowujesz dobrego??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jeszcze tylko brakuje hobby, ulubiony film, ksiazka itp. ;-)cucciola nie wiem czy slyszalas,ale podobno pierwsze slowo wypowiedziane przez dziecko tj. mama lub tata dokladnie swiadczy o tym,jakiej plci bedzie drogie dziecko??czyli w waszym przypadku jesli to prawda bedzie corka;-)chociaz nie wiem ile w tym prawdycucciola79 pisze:Kochane wskoczylam na moment pochwalic sie wiecie co moja corcia pierwszy raz zw zyciu zawolala:MAMAkochanie moje malutkie o jaka jestem szczesliwa![]()
![]()
Spokojnej nocki Buzioly

Wlasnie to mi powiedziala mama wczoraj:-)u nas chyba drugi synek bedzie bo mala od samego poczatku tylko papa albo baba;-)a o MAMA to nie bylo nawet mowy no i w koncu doczekalam sie:-)to na ta mame tak czekalam dluuugo dzisiaj jak sie przebudzila to juz krzyczala mama mamacucciola nie wiem czy slyszalas,ale podobno pierwsze slowo wypowiedziane przez dziecko tj. mama lub tata dokladnie swiadczy o tym,jakiej plci bedzie drogie dziecko??czyli w waszym przypadku jesli to prawda bedzie corka;-)chociaz nie wiem ile w tym prawdy
Ptynia witaj!!!
sicilpol...odezwij sie
Myslicie ,ze takie malenstwo juz rozumie znaczenie tego slowa??Wiecie co nie mialam pojecia ile to radosci i milosci moze dac taka mala istotkacucciola na pewno rozumie :-)
czasem jak ktos mnie pyta czy chcialabym wrocic do tylu i zeby bylo jak przed tem bez dzieci i rottury to nigdy bym nie wrocila 
a ja myslalam,ze slowo mama to pierwsze slowo,ktore Fiammi wypowiedziala;-)a ona juz to miala za soba;-)hm mysle,ze napewno rozumie corcia wypowiadane slowacucciola79 pisze:u nas chyba drugi synek bedzie bo mala od samego poczatku tylko papa albo babaa o MAMA to nie bylo nawet mowy no i w koncu doczekalam sie
to na ta mame tak czekalam dluuugo dzisiaj jak sie przebudzila to juz krzyczala mama mama
Myslicie ,ze takie malenstwo juz rozumie znaczenie tego slowa??![]()

;-)
:-)
a mama bardzo pozno nie moglam sie doczekac a teraz czasem mam dosc jak ciagle mama mama i mama;-)