• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
czesc dziewczyny....
dotarlismy na miejsce,dzis zachmurzone jak cos zapowiadaja burze....no nic ale dziecie zadowolone bo ma babcie i kuzynow 24/24....jakos dam rade ja swoje juz przygotowalam,tesciowa mysli o obiadach itp.my jej tylko mamy pomoc w nakrywaniu i zbieraniu ze stolow...a jak tak lubi to co ja sobie odpoczne....Jeszcze sie odezwe...
Wszystkim Wam,kazdej z osobna zycze,aby te swieta daly Wam spokoj i radosc...niech beda pogodne i spedzone w gronie Waszych bliskich...BUONA PASQUA...:-)

Sobotnie dzień dobry i ode mnie. Właśnie wróciłam z (mam nadzieję) ostatnich zakupów, znalazlam przy okazji piekny pukiet kwiató, u mnie bez kwiatów na swieta to jak bez ręki, uwielbiam po prostu swieze kwiaty. Teraz do roboty, chłopaków cyba wygonie na jakiś dłuuugi spacer, cobym spokój w domu miala i nikt mi sie między nogami nie kręcił:-D. Anika koniecznie wstaw menu, ciekawa jestem co tu się robi na wielkanoc dobrego. Uciekam do garów. Miłych przygotowań.

i ja dolaczam sie do zyczen dla kazdej z Was :))
Z dala słychać trzask gałęzi,
to zajączek przez las pędzi.
Chociaż Wielka jest sobota,
ciężka czeka go robota.

Z hukiem wpada do kurnika,
bierze jajka, szybko znika,
w drodze wszystkie je maluje,
z trudem tempo utrzymuje.

Z pisankami zdążyć musi
zanim z Rezurekcji wrócisz.
Potem trochę chłop odpocznie,
w ciepłym gniazdku sobie spocznie.

Miejsca długo nie zagrzeje,
coś mu się na głowę leje.
Głośno śmieje się baranek:
To już Lany Poniedziałek!

BUONA PASQUA A TUTTE

sil,ale piekny prezent wielkanocny nam zrobilas,powiem ci szczerze ze bardzo balam sie czytac twoj post,ale w sercu nadzieja nigdy nie wygasla ze wszystko bedzie dobrze,najwazniejsze ze giulio nasz maluni dzielnie daje sobie rade...a wszystko inne samo przyjdzie z czasem,on jest najwazniejszy i wokol niego swiat sie kreci,wiec sil,naprawde jestem szczesliwa,bo badzo o was sie martwilam,moze zdaje ci sie to dziwne,ale nie bylo godziny abym o was nie myslala....
teraz to ze spokojnym serduchem moge wam napisac..WESOLYCH I SZCZESLIWYCH SWIAT WIELKANOCNYCH KOCHANE MAMY POLKI WE WLOSZECH..

Ostatnia edycja:
sicilpol jak dobrze ze sie odezwalas bo i ja caly czas mysle o Was i za kazdym razem jak tu wchodze to z nadzieja ze napisalas nam kilka slow.
Ja Ciebie rozumiem bardzo dobrze bo choc nasza droga napewno krotsza od Waszej kiedy Giulio bedzie w domku to wiem doskonale jak to jest wrocic do domu bez dzieciatka ale tak jak piszesz Wasz zajaczek jest silny i trzymam kciuki zeby szybko przybieral na wadze i zebyscie mogli cieszyc sie z waszego szczescia poglaskaj go od forumowej ciotki i trzymaj sie kochana dbaj o siebie bo Twoje zdrowie tez jest wazne.

Ja tez Wam dziewczyny skladam zyczenia.
Wesołych, pełnych nadziei
i wiary świąt Wielkiej Nocy,
spędzonych wśród srebrnych bazi
i kochającej rodziny, przy wspólnym stole.
Zyczy Monika z rodzinka

sicilpol,jak cudnie ,ze napisalas....ja tak jak dziewczyny ciagle o was mysle,i tylko patrze czy dalas znac....dbaj o siebie,bo ty teraz musisz byc silna i w formie dla kroliczka...wiem,ze on teraz musi byc w centrum ale nie zapominaj o sobie....poglaskaj krolisia ode mnie tez,jest silny i dzielny wasz Giulio...sciskam cie mocno,duzo sily i wiary,zobaczysz,ze caly ten trudny czas zostanie tylko wspomnieniem,powolutku dzien po dniu bedzie coraz lepiej...w koncu to wielkanocny czas,czas nadziei....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry