• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

Hej kochane i ja sie witam poswiatecznie:-)
U nas swieta spokojnie minely pierwszy dzien u mamci drugi (ze wzgledu na brzydka pogode )udalismy sie do centro handlowego na rozbicie mega jaja czekoladowego bylo mnostwo osob i pelno prezentow:-)z jedzonkiem tez bez przesady chyba nawet schudlam:tak:
sicilfajnie ,ze napisalas;-)informuj nas na bierzaco:tak:to byly pierwsze Swieta Twojego synusia:tak:
stregajaka marka ekspresu do kawy??ja szukam czegos dobrego co zrobi mi wlasnie takie capuccio!!!mam tazzone z Bialetti ale tak sobie robi kawe:cool2:
Kto tam przetrwal 4 dni z tesciowa??PODZIWIAM:shocked2:
Milego dnia dziewczynki

reklama
czesc dziewczyny....
no i po swietach...czekam teraz na ten medal za tesciowa:-)luczka u mnie tez bez spiec sie nie obeszlo w poiedzialek,ale ja udaje,ze nieslysze bo mi sie z nia nawet czasami sprzeczac nie chce....szkoda czasu...a jak lorenzo?Cos zelzyl kaszel?zdecydowalas sie isc do pediatry?a prezentem co myslalas juz cos dla tej dziewczynki?anika dziekuje za odlozenie mandatu,a ty dalas rade z tesciowa?wszystkich oczekujacych na fotki zapewniam,ze cierpliwosc poplaca:-)...zartuje sie zmobilizuje...sil czekam na wiadomosci o giulio....
u mnie tez nadmiar czekolady,bo chiara nie je,ja tez nie nawet papi cos strajkuje....

Cucciola to sie rozpisze o ekspresie teraz hihi. Wzielismy Deloghi Nespresso Lattissimo + silky milk Nestlé Nespresso: PL

Ma ten pojemnik na mleko co sie przechowuje w lodowce
Jest to ekspres na capsule. Niestety capsule kosztuja troche. ...ale w w promocji dostalismy buona na 80€ ...i wczoraj odebralismy 250 kapsulek w 18 roznych smakach. moj V chcial ekspres z mlynkiem i na kawe juz zmeilona..a te to kosztuja fortune ...od 499€ e gore , nie jakies cialde czy capsule. ale pochodzilismy pogadalismy z roznymi kobietami od ekspresow w sklepach i na nasze potrezby ..jedna-dwie kawa dziennie to najwygodniejsze i najlepsza kawa to na capsule albo cialde. no i ja sie uparlam na to mleko. z takim zewnetrzym , chowanym do lodowki pojemnikiem znalazlam tylko 2 modele. Walasnie ten z nespresso i drugi model dostepny tylko w necie ..bo hcyba juz wyszedl ze sprzedazy Caffè - Espresso con pompa - EC 850.M - De'Longhi Italia. Nespresso ma zdecydowanie lepsza obsluge klienta...tzn jak sie zepsuje to przesylaja technika po ekspres a on daje zastepczy ekspres.....no i maj mnostwo roznych ofert dla klubowiczow....wiec sie nabralismy heheh
ale kawka i capuccino i caffe macchiato mniamiiiii.....piana na maksa w 5 s!!!!

na dzien dobry medal dla anji,za 4 dni ....z... medal.jpg
a jak dalej bedzie zwlekac z fotkami to i multe znajde...

zdjecia!!!dziewczyny przypomnialyscie mi o moim zepsutym aparacie!!!!nie wiem chyba zapomnialam wam napisac,wiec narobilismy zdjec jak bylysmy w Polsce i aparacik sie zepsul,sa zdjecia ale za mgla,wcale aparat sie nie chce zamknac,otworzyc:wściekła/y:jestem mega zla:-pale poszukam jakiegos w miare zdjecia czasowego i sprubuje wstawic,chociaz najpierw musze przeczytac instrukcje wstawiania zdjec;-)oj bo cos nie kumam akutat tego...:confused:
strega ja tez sie zbieram do kupienia expresu do kawy...

nie umie wstawic zdjec!!!czytalam instrukcje i jestem....:sorry2:
POMOCY!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc i Czolem:-)
Podczytuje Was juz od 7:40 ale i o tej godzinie wstal moj towarzysz od kawy i nie dalam rady nic napisac Lorenzo jak widzi mnie przy komputerze to odrazu biegnie i chce mi go zamykac i jeszcze papi do pracy wybieral sie jak sojka za morze a jak jestesmy razem w domu to nasz synek jest nie znosny biega od jednego do drugiego i marudzi jak wyszedl to odrazu inne dziecko moj m mowi ze jak on jest z nim sam to tez Lorenzo jest inny:-D;-) tez tak macie?
kosmitka ale chlopaki Ci porosli co ty im dajesz do jedzenia drozdze?;-) a synek w brzuszku niezly domek sobie stworzyl:-) Tobie to tylko w ciazy chodzic bo naprawde slicznie wygladasz
anija ja swojej tez staram sie nie sluchac ale czasem sie nie da;-) no i z moim chrakterem to nie mozliwe:-D no ja mam nadzieje ze warto bylo czekac na zdjecia;-)
Mam zamiar isc do pediatry ale po poludniu widac ze jest poprawa chociaz rano kaszlal niech go oslucha jak oskrzela beda czyste to dalej bede kontynuowac moja kuracje
Anika jak tam pielgrzymka dzisiaj tez przechodzi przez Twoj domek? mam nadzieje ze szybko ktos sie zdecyduje trzymam kciuki
strega fajny ten ekspres ja mam ochote taki sobie kupic ale wlasnie pijemy 2 kawy dziennie i nie wiem czy nam sie to oplaca ten 2 ma moja siostra mowi ze kawa super wczesniej miala taki z mlynkiem na kawe to caly czas sie zacinal ale kawe tez robil pyszna
zyta jak ja wstawilam zdjecia to i ty dasz rade tam dziewczyny wstawily instukcje tak ze poczytaj i do roboty czekamy:tak:

anika dzieki za medal nalezal mi sie szczerze mowiac:-)ale i multa mi sie nalezy wiec dzis popoludniu postaram sie cos z tym zrobic...bo sie multy boje:szok:kosmitak super dzieciaki a ty slicznie wygladasz ciaza ci sluzy:-):-)...luczka ja ze swoja tez czasem wybucham:-Dcobys sie zbytnio nie wystraszyla zdjecia:-D ...moja chiara tez tak ma,ze jak jestesmy same to inne dziecko a jak jest papi to mi sie dziecko zmienia na calego....a tak przy okazji czy chiara,ktora ma 3 lata i 3 mies,powinna jeszcze spac popoludniu?jak to u was wygladalo,anika kosmitka zyta eve bo wy macie wieksze dzieciaki...

reklama
zapraszam na moj profil,zalozylam album;-)troche te zdjecia niewyrazne,ale cos tam widac,potem jeszcze cos dodam;-):tak:
na zamknietym ja nie umie,niestety,troche jestem w tych sprawach nie na czasie:no::-p
anja35 moja nie spi w dzien juz chyba jak skaczyla dwa latka...

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry