cucciola79
Fanka BB :)
Hej kochane i ja sie witam poswiatecznie:-)
U nas swieta spokojnie minely pierwszy dzien u mamci drugi (ze wzgledu na brzydka pogode )udalismy sie do centro handlowego na rozbicie mega jaja czekoladowego bylo mnostwo osob i pelno prezentow:-)z jedzonkiem tez bez przesady chyba nawet schudlam
sicilfajnie ,ze napisalas;-)informuj nas na bierzaco
to byly pierwsze Swieta Twojego synusia
stregajaka marka ekspresu do kawy??ja szukam czegos dobrego co zrobi mi wlasnie takie capuccio!!!mam tazzone z Bialetti ale tak sobie robi kawe
Kto tam przetrwal 4 dni z tesciowa??PODZIWIAM
Milego dnia dziewczynki
U nas swieta spokojnie minely pierwszy dzien u mamci drugi (ze wzgledu na brzydka pogode )udalismy sie do centro handlowego na rozbicie mega jaja czekoladowego bylo mnostwo osob i pelno prezentow:-)z jedzonkiem tez bez przesady chyba nawet schudlam

sicilfajnie ,ze napisalas;-)informuj nas na bierzaco
to byly pierwsze Swieta Twojego synusia
stregajaka marka ekspresu do kawy??ja szukam czegos dobrego co zrobi mi wlasnie takie capuccio!!!mam tazzone z Bialetti ale tak sobie robi kawe

Kto tam przetrwal 4 dni z tesciowa??PODZIWIAM

Milego dnia dziewczynki

jestem mega zla
ale poszukam jakiegos w miare zdjecia czasowego i sprubuje wstawic,chociaz najpierw musze przeczytac instrukcje wstawiania zdjec;-)oj bo cos nie kumam akutat tego...

;-) tez tak macie?
kosmitak super dzieciaki a ty slicznie wygladasz ciaza ci sluzy:-):-)...luczka ja ze swoja tez czasem wybucham