• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
eve,anija jak Lorenzo mial gips to ludzie mnie zaczepiali na ulicy i pytali sie co mu sie stalo a mnie to nieziemsko wku... albo jak bylam w Polsce i mial juz rozworke to ludzie sie zatrzymywali i ogladali za nami normalnie kiedys sie zatrzymalam i zapytalam jedna kobiete czy chce lepiej z bliska zobaczyc:wściekła/y:a przeciez to nie bylo nic takiego nie nawidze wscibskich ludzi anija moja siostra blizniaki urodzila 4 lata temu i ludzie sie za nia ogladali i mowili ze nie podobni do siebie ona wtedy odpowiada ze jedno listonosza;-):-D

luczka pisze:
moja siostra blizniaki urodzila 4 lata temu i ludzie sie za nia ogladali i mowili ze nie podobni do siebie ona wtedy odpowiada ze jedno listonosza
wink2.gif
laugh.gif
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dz blizniakam to jest raczej taki podziw,ludzie sie ogladaja tak ze wzruszenia chyba...nie jedno tylko dwa:-p

jejka ile zescie naskrobaly przez caly dzien:-).dawno nie mialyscie takiej weny do pisania.chyba to pogoda sprawila ze w domciacch siedzicie.u mnie brzydko,pochmurno.padalo cale popoludnie a do tego gradem sypnelo.
pamietam jak babcia mi opowiadala kiedy urodzila mojego wujka z roszczepem wargi i podniebienia to jak byl malutki i w wozku jeszcze to miala uszyte firanki do tego wozka zeby ludzie sie na ulicy nioe ogladali.moj wujek w tej chwili ma prawie 50 lat i po operacjach sladu nie ma.

Anja tak oni wiedzieli, tzn jak robili morfologiczna to juz w szpitalu w fondi mieli jakies podejrzenia i kazali im zrobic 3D, zrobili 3D i wszystko bylo jasne. Od samego poczatku dziecko trzymalo raczki na buzi, na kazdej ekografii buzie przyjrywalo raczkami:-(

zyta pogadaj z moja mama to ci powie jaki to byl podziw:rofl2::-)ludzie sie patrzyli jak na zjawisko:szok:ale zapewniam,ze podziw to nie byl moja mama do tej pory sie wkurza o to,ale widac niewiele sie zmienia skoro luczki siostra miala jazde 4 lata temu...

eve tak jak pisalam ci wczesniej ja tez mialam robione ze wzgledu na babcie dlatego pytam,lepiej wiedziec wczesniej,choc jednakowo trudno sie pogodzic...ja do konca zylam w niepewnosci bo mowilam,ze nawet 3d nie wierze,jak sie urodzila to tylko o to pytalam,a lekarz mi mowil mowilem,ze wszystko ok 3d by wykazalo...

reklama
to chyba z tymi blizniakami jest roznie,w jakiej miejscowosci sie urodza;-)
moja ciocia ma blizniaki bylo,jest ok.
moj maz jest z blizniakow bylo,jest ok.
napewno ludzie zagladali do wozkow bo to nie czesty widok:rofl2:tak z ciekawosci raczej...
ja tu myslalam o roznicy jak ludzie patrza na blizniakow a jak na chore dziecko inne sa spojrzenia:sorry:to taka ludzka mentalnosc jest...

ps.ja jak widze bliziaki to sie usmiechne do nich a rodzicom gratuluje;-):tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry