• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

a i zapomnialam dodac ze jest tez siostrzyczka co tylko podgaduje rodzicom,maz haruje calymi dniami a ta sie nudzi i miesza w rodzinie:no:
kosmitkano przydalaby sie Wam teraz dziewczynka nic najwazniejsze aby dizdzius urodzil sie szczesliwie i zdrowo!!!

reklama
Anika....dzisiaj ten wielki dzien!!! o 14 beda instalowac licznik..i ludze sie ze ten gaz to od dzisiaj..chyba ,ze sie okaze ze czego znowu brakuje..w sensie jakiegos pie........nego certyfikatu z nowa data etc

no jestem i ja...u nas tez dzis slonecznie ale zimno....
strega mam nadzieje,ze gaz podlacza wreszcie,bo naprawde przesadzaja...mam nadzieje,ze sytuacja w pracy sie wyjasni,trzymam kciuki,zebys to nie byla ty....anika masz racje strasz multami a co tylko mnie musialas straszyc:-)ptynia super,ze macko zaczyna juz klocic sie po wlosku,a tak sie martwilas,ze nie moze sie dogadac a tu prosze...cucciola wspolczuje tesciow na gorze,luczka tobie tez,ale mnie sie wydaje,ze od razu trzeba im pokazac,ze maja sie nie wtracac i nie siedziec potulnie...moja tez ma czasem zjazdy ale wie,ze naduzo sobie nie pozwole,zalezy eszcze w co sie wtraca,tesc niegrozny u mnie....

no jestem i ja...u nas tez dzis slonecznie ale zimno....
strega mam nadzieje,ze gaz podlacza wreszcie,bo naprawde przesadzaja...mam nadzieje,ze sytuacja w pracy sie wyjasni,trzymam kciuki,zebys to nie byla ty....anika masz racje strasz multami a co tylko mnie musialas straszyc:-)ptynia super,ze macko zaczyna juz klocic sie po wlosku,a tak sie martwilas,ze nie moze sie dogadac a tu prosze...cucciola wspolczuje tesciow na gorze,luczka tobie tez,ale mnie sie wydaje,ze od razu trzeba im pokazac,ze maja sie nie wtracac i nie siedziec potulnie...moja tez ma czasem zjazdy ale wie,ze naduzo sobie nie pozwole,zalezy eszcze w co sie wtraca,tesc niegrozny u mnie....
na gorze sa u luczkiu mnie za sciana a u gory nad tesciami jest szwagierka:cool:naszczescie sa z tylu domu
no wlasnie a najgorsze ze moj to taki mamisynek co powiedza to swiete wiecie co ostatnio wymyslili ze Fiammi jest ich wszystkich hahaha smieszni con cazz..... jak sobie ja zrobia
a i co najlepsze zapomnialam Wam dodac ostatnio tesciu doszedl do wniosku cytuje:"szkoda,ze zamurowalismy drzwi do nas trzeba bylo je zostawic tak bysmy mogli siebie odwiedzac w dzien i w nocy"hiihhi jeszcze tego by mi brakowalo tescia w nocy a co by chcial mnie ogladac w pizamie??o ludzie ja chyba tu zwariuje:crazy:

Ostatnia edycja:
cucciola ty to w ogole masz przechlapane...poprosty cala rodzina,z gory z boku...i z podskoku,tak mi sie napisalo...nie daj sie zameczyc....
anja,witaj,dzis mi budzik nie zadzwonil..ale jakos sie wyrobilismy...tak,tak multe mam juz przzygotowane,,,
strega no nadzieje mam ze w koncu bedziesz miala gaz...jak dawalas sobie rade,mialas cos elektrycznego,jakas piastre?

ptynia gratulacje dla Macka;-):tak:zagladaj smialo i pisz...
kurcze przykre z twoim bratem blizniakiem:-(
hm,ale skoro w rodzinie sa blizniaki,to i u was moga byc;-)
strega no tak rodzice przyjechali z Polski i zobacza byc moze Prezydenta;-)fajnie:tak:
cucciola79 wspolczuje ci tesciow nad glowa...nie da sie tego zalatwic dyskretnie,coby sie nie wtracali?i ich nie urazic?
anjoo kilka postow i cisza...zapraszamy do pisania z nami,my tu takie przyjemne,uprzejme;-):cool:

u nas sloneczko,ale zimno brrrr,ide pranie wywiesze...

cucciola ty to w ogole masz przechlapane...poprosty cala rodzina,z gory z boku...i z podskoku,tak mi sie napisalo...nie daj sie zameczyc....
anja,witaj,dzis mi budzik nie zadzwonil..ale jakos sie wyrobilismy...tak,tak multe mam juz przzygotowane,,,
strega no nadzieje mam ze w koncu bedziesz miala gaz...jak dawalas sobie rade,mialas cos elektrycznego,jakas piastre?
no i racja!!!
a mowili mi przed slubem tu jak ty wychodzisz za maz to poslubiasz mamusie,tatusia,siostrzyczke,psa ,kota itd.........no i sprawdzilo sie:frown:
o rany lece zaraz z mala na spacer

ptynia gratulacje dla Macka;-):tak:zagladaj smialo i pisz...
kurcze przykre z twoim bratem blizniakiem:-(
hm,ale skoro w rodzinie sa blizniaki,to i u was moga byc;-)
strega no tak rodzice przyjechali z Polski i zobacza byc moze Prezydenta;-)fajnie:tak:
cucciola79 wspolczuje ci tesciow nad glowa...nie da sie tego zalatwic dyskretnie,coby sie nie wtracali?i ich nie urazic?
anjoo kilka postow i cisza...zapraszamy do pisania z nami,my tu takie przyjemne,uprzejme;-):cool:

u nas sloneczko,ale zimno brrrr,ide pranie wywiesze...
hmm....oni to tacy furbi jak zachodza to przy mnie sa mili i w ogole a jak do nich idzie maz to zaczynaja nadawac

reklama
czesc dziewczyny, ja juz dzis w pracy, oj ciezko bylo wstac, Antos szczesliwy, ze scuola juz otwarta, Mikolaj troche mniej ;-) ale nie rozpaczal strasznie... u nas tez sloneczko swieci :-)
strega nie daj sie! trzymamy za Ciebie kciuki!
cucciola ale my zamawialismy 3ego chlopca ;-) i cieszymy sie, ze chlopiec nam wyszedl :-) ale za 4tym razem o ile sie zdecydujemy, to juz chyba rzeczywiscie musimy wykombinowac dziewczynke ;-)
a tych tesciow za sciana to Ci wspolczuje :-( nie daj sie!
ptynia wpadaj czesciej! :-) ale Maciek jest zuch! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry