Anika73
Fanka BB :)
cucciola pisz smialo,wcalle glowy nie zawracasz,po to tu jestesmy...
kazda rodzina powinna oddzielnie mieszkac ,ale niestety nie zawsze jest to mozliwe,ty chociarz masz swoje mieszkanie a w polsce to to wiekszosc z rodzicami lub tesciami,w bloku na 2 pokojach...to dopiero katastrofa...
kazda rodzina powinna oddzielnie mieszkac ,ale niestety nie zawsze jest to mozliwe,ty chociarz masz swoje mieszkanie a w polsce to to wiekszosc z rodzicami lub tesciami,w bloku na 2 pokojach...to dopiero katastrofa...
jak ja widze jak chlop 50 letni (maz mojej mamy kolezanki)dzwoni 10 razy na dzien do mamusi i opowiada co robi i gdzie jest to mnie krew zalewa
moj ma 33 lata moze jeszcze cos sie da z tym zrobic od 4 lat pracuje ojj ciezka droga
dobrze jest kilka dni,a potem to sie wszystko rozkreca...
Z drugiej strony ciekawa jestem co anika bys wymyslila za kare, hihi
. On oczywiscie sobie z tego nic nie robil. Miala wiele takich idiotycznych pomyslow, i zawsze przy jakiejs klotni wytykala mu ze "MATKA jest ZAWSZE na pierwszym miejscu". Ech, czasem matki nie rozumieja ze dzieci tworza wlasna rodzine i mimo, iz rodzice zawsze beda wazni, to na pierwszy plan wybija sie zona i dzieci-Najblizsza rodzina!!