• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

cucciola pisz smialo,wcalle glowy nie zawracasz,po to tu jestesmy...
kazda rodzina powinna oddzielnie mieszkac ,ale niestety nie zawsze jest to mozliwe,ty chociarz masz swoje mieszkanie a w polsce to to wiekszosc z rodzicami lub tesciami,w bloku na 2 pokojach...to dopiero katastrofa...

reklama
kazda rodzina powinna oddzielnie mieszkac ,ale niestety nie zawsze jest to mozliwe,ty chociarz masz swoje mieszkanie a w polsce to to wiekszosc z rodzicami lub tesciami,w bloku na 2 pokojach...to dopiero katastrofa...
tylko ze to moze troszke inaczej wyglada bo polacy sa troszke inni daja wolnosc dzieciom a tutaj to do konca chcieliby rzadzic i podejmowac decyzje za innych:confused2:jak ja widze jak chlop 50 letni (maz mojej mamy kolezanki)dzwoni 10 razy na dzien do mamusi i opowiada co robi i gdzie jest to mnie krew zalewa:no:moj ma 33 lata moze jeszcze cos sie da z tym zrobic od 4 lat pracuje ojj ciezka droga

mi jakby przyszlo teraz wspolnie z kims mieszkac:no::no::no:wole wynajmowac mieszkanie niz z ktoras z rodzin mieszkac:-pdobrze jest kilka dni,a potem to sie wszystko rozkreca...:-p
sami wiadomo nikt sie nie wtraca,czy dobrze czy zle jest jak jest...ale zakrecilam:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cucciola,nasze dzieci tez takie beda,wychowujac sie tutaj nie ma innego wyjscia,ale nie bedzie mi chyba przeszkadzac jak moj Ale bedzie do mnie dzwonil,ja w tym momencie staje po drugiej stronie ,jako matka ..
zyta ja nigdy z nikim nie mieszkalam i nie wyobrazam sobie mieszkac z kims...mialam nie cale 20 lat jak definitywnie wyprowadzilam sie z domu,od tego czasu,wolnosc tomku w swoim domku

Ostatnia edycja:
cucciola nie daj sie puszczaj ich madrosci na wiatr...nad mezem pracuj moze sie da...moj na szczescie nie da sie wtracac w nasze sprawy...
anika,zyta ja mialam 19 lat jak sie wyprowadzialam,wracalam na wakacje ale to nie to samo,dzis jak jade na miesiac do polski,kocham moja mame nad zycie ,ale po miesiacu jestem wykonczona,kazdy ma swoj sposob na wszystko i dwie kobitki w domu to za duzo:-)a co dopiero z tesciami...

anja to tak jak ja,po paru miesiacach ukonczenia ekonomika przyjechalam do wloch...jezdzilam raz w roku na wakacje...teraz raz na pare lat...
daleko mieszkasz od tesciow?

Dzien dobry, przestraszylam sie multy od aniki i sie zglaszam:-D Z drugiej strony ciekawa jestem co anika bys wymyslila za kare, hihi:-D Cucciola współczuje ci z tymi tesciami, ja moze nie mialam podobnie ale w polsce mieszkalismy w jednym miescie z tesciowa i mimo ze na odleglych koncach miasta to i tak czulam jakbym sie dusila. Wyobrazcie sobie ze ona po kilka razy potrafila dziennie dzwonic do meza i gdy chora byla to KAZALA mu przyjezdzac zeby wypuscic psa do ogrodu bo ona nie moze bo ja porzewieje:crazy:. On oczywiscie sobie z tego nic nie robil. Miala wiele takich idiotycznych pomyslow, i zawsze przy jakiejs klotni wytykala mu ze "MATKA jest ZAWSZE na pierwszym miejscu". Ech, czasem matki nie rozumieja ze dzieci tworza wlasna rodzine i mimo, iz rodzice zawsze beda wazni, to na pierwszy plan wybija sie zona i dzieci-Najblizsza rodzina!!

reklama
anja35 pisze:
dzis jak jade na miesiac do polski,kocham moja mame nad zycie ,ale po miesiacu jestem wykonczona,kazdy ma swoj sposob na wszystko i dwie kobitki w domu to za duzo
biggrin.gif
a co dopiero z tesciami...
oj tak dwie kobitki w domu to o jedna za duzo.
Anika73 ja nie mialam na mysli,ze mieszkalas z kims....ale tez wiem ze w Polsce dozo jest takich mlodych malzenstw,gdzie mieszkaja razem z rodzicami...

Moje zdanie jest takie:male,ciasne,ale wlasne:-p;-):tak:
do tego oddalone od rodzicow i tesciow coby na pieszo nie doszli do nas i ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry