• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
Ja jestem luczka.taka ladna pogoda to wykorzystujemy na prace na dzialce,a jest co robic.niedlugo zacznie sie sezon deszczy i nic jz na zewnatrz nie zrobimy.a jak wracamy wieczorem to nawet kompa nie chce mi sie otworzyc ze zmeczenia.

agatka a co robicie na tej dzialce? pewnie zimowa pora wszystkie dziewczyny wroca:tak:
ja tez nie mam za bardzo czasu ale jak Lorenzo spi po poludniu ja sobie odpoczywam przy kompie pewnie sie skonczy jak pojde do pracy.

DZIEWCZYNY OFICJALNIE MOWIE:AKT NOTARIALNY PODPISANY I DOMEK Z OGRODKIEM JEST JUZ NASZ!!!!!!!!!!!
A na dzialce jest masa roboty,co tydzien trzeba trawe kosic bo rosnie jakby motorek miala w dupci-co podkoszona to juz na nowo wyrosla.stawialismy gazebo i to teez troche czasu zajelo bo nikt nam nie pomagal-juz nie wspomne jak belka sie wysunela z toru i wprost na glowe mi spadla:shocked2:myslalam ze czaszke mi rozpruje na pol ale nawet kropla krwi sie nie polala,zostal tylko wielki guz i bòl i trzeba bylo przerwac prace na jakis czas bo nie bylam w stanie glowy do gòry podniesc.a teraz przygotowujemy kurnik dla kurek:-D zeby miec swoje jajeczka zimowa pora.
wiecie co slucham wlasnie? STACHURSKY,moj ulubiony wykonawca:-).

DZIEKUJE LUCZKA:-).A SATYSFAKCJA JEST I TO OGROMNA.WIECIE ZE PRZEZ WAKACJE SCHUDLAM 3 KILO PRACUJAC NA DZIALCE?? BYLAM W SZOKU JAK ZOBACZYLAM WAGE:szok:,NIE WIERZYLAM WLASNYM OCZOM.A WIECIE ZE PRZEZ CALE LATO PRAKTYCZNIE NIE JADALISMY W DOMU POSILKOW TYLKO NA DZIALCE? WSZYSTKO SOBIE PRZYNOSILAM I ROBILISMY ZAWSZE Z GRILLA A JAK NIE Z GRILLA TO KANAPECZKI SIE WSUWALO I DALEJ SIE SZLO DO ROBOTKI I CZAS TAK NAM UCIEKAL........

witam dziewczeta po dluzszej przerwie!
wakacje sie skonczyly,tylko mile wspomnienia pozostaly...
a pojechalabym jeszcze nad morze....
dziciaczki moje rosna...
alessandro w poniedzialek zaczal 2 klase..
giulio ,moj maly olbrzym wazy juz 11 kg i ma 80 cm wzrostu,ale ma dopiero 8 miesiecy...
ja jak zwykle zabiegana od rana do nocy....
wiec jak widzicie bez zmian...
jak to sie mowi po staremu

witam:tak::tak::tak:;-).Ja dzisiaj robilam porzadki,umylam okna,okiennice,oczywiscie podlogi przymusowo itp.,obiad mialam z wczorajszego dnia,wiec moglam oddac sie sprzataniu w calosci;-):tak::-)a teraz juz mam czas dla siebie,corka z tatusiem gdzies wybyli,a ja ide kawke sobie zrobie:-)
agatka13 fajnie ze macie dzialke,mozna odpoczac,jak i popracowac,a i pogrilowac tez super:tak::tak::tak:,a najwazniejsze dla nas kobitki to zadna dieta nie jest taka dobra jak ruch,czyli dzialka jak najbardziej ku temu sprzyja;-):tak::tak::tak::tak::-)
Anika73 zycze samych 6 dla synka:tak:,a drugi synek gulio rosni ci jak na drozdzach,moja jak miala skonczony rok wzrost 80cm,ludzie sie dziwili ze rok ma:szok:teraz tez jest z tych wyzszych dziewczyn,a kto wie co bedzie za 15lat moze jakas modelka,albo koszykarka zostanie;-):-p?
Ivi1,luczka...co u was?

reklama
wiecie czego mi brakuje do szczescia? DZIDZIUSIA,ale nie bedzie mi juz pisane zostac mama:-(,chyba ze sie zdazy cud.
ZYTA my cale lato grillowalismy az z grilla nic nie zostalo-wypalila sie w nim wieeeeeeeeeeeeeeeeeelgasna dziura i trzebabylo wyrzucic,ale nowy murowany juz jest zamowiony-czekamy az przywioza.i masz racje zyta-nie ma lepszej diety od ruchu na swierzym powietrzu,nawet sie nie zauwarzy kiedy kilogramy uciekaja:-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry