Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
myslalam ze czaszke mi rozpruje na pol ale nawet kropla krwi sie nie polala,zostal tylko wielki guz i bòl i trzeba bylo przerwac prace na jakis czas bo nie bylam w stanie glowy do gòry podniesc.a teraz przygotowujemy kurnik dla kurek
zeby miec swoje jajeczka zimowa pora.
,NIE WIERZYLAM WLASNYM OCZOM.A WIECIE ZE PRZEZ CALE LATO PRAKTYCZNIE NIE JADALISMY W DOMU POSILKOW TYLKO NA DZIALCE? WSZYSTKO SOBIE PRZYNOSILAM I ROBILISMY ZAWSZE Z GRILLA A JAK NIE Z GRILLA TO KANAPECZKI SIE WSUWALO I DALEJ SIE SZLO DO ROBOTKI I CZAS TAK NAM UCIEKAL........

;-).Ja dzisiaj robilam porzadki,umylam okna,okiennice,oczywiscie podlogi przymusowo itp.,obiad mialam z wczorajszego dnia,wiec moglam oddac sie sprzataniu w calosci;-)
:-)a teraz juz mam czas dla siebie,corka z tatusiem gdzies wybyli,a ja ide kawke sobie zrobie:-)

,a najwazniejsze dla nas kobitki to zadna dieta nie jest taka dobra jak ruch,czyli dzialka jak najbardziej ku temu sprzyja;-)

:-)
,a drugi synek gulio rosni ci jak na drozdzach,moja jak miala skonczony rok wzrost 80cm,ludzie sie dziwili ze rok ma
teraz tez jest z tych wyzszych dziewczyn,a kto wie co bedzie za 15lat moze jakas modelka,albo koszykarka zostanie;-)
?
.