luczka
Fanka BB :)
Anika73 zycze samych dobrych ocen dla Alesandro a Giulio to tak jak moj Lorenzo jak mial 8 miesiecy tez warzyl 10 kilo i mial 80 cm jak skonczyl rok warzyl 13 kilo i mial 83cm teraz waga stoi w miejscu i ma 85 cm wszyscy tutaj mi mowia ze jest duzy:-) i wyglada na 2 latka conajmniej, Polska krew
pytaja mnie czy ojciec jest wysoki? ;-)a moj maz ma zaledwie 170 cm.
zyta u mnie tez przydalo by sie zrobic generalne porzadki ale jak narazie nie mam na to czasu
ciagle prowadzam Lorenzo do zlobka na 9 jest tam 2 godziny bo wciaz maja inserimento jest coraz lepiej chociaz codzien rano zostawiam go tam z placzem ale panie mowia ze pozniej nie placze.
agatka13 cuda sie zdazaja
ja trzymam za Ciebie kciuki, a nie mysleliscie o adopcji?
utraconych kilogramow zazdroszcze ja tez chcialabym strcic kilka kilo a moze nawet wiecej niz pare:-) narazie staram sie trzymac diety MZ (mniej zrec);-)
ivi gdzie sie podzialas a moze juz urodzilas
pytaja mnie czy ojciec jest wysoki? ;-)a moj maz ma zaledwie 170 cm.zyta u mnie tez przydalo by sie zrobic generalne porzadki ale jak narazie nie mam na to czasu
ciagle prowadzam Lorenzo do zlobka na 9 jest tam 2 godziny bo wciaz maja inserimento jest coraz lepiej chociaz codzien rano zostawiam go tam z placzem ale panie mowia ze pozniej nie placze.
agatka13 cuda sie zdazaja
ja trzymam za Ciebie kciuki, a nie mysleliscie o adopcji?utraconych kilogramow zazdroszcze ja tez chcialabym strcic kilka kilo a moze nawet wiecej niz pare:-) narazie staram sie trzymac diety MZ (mniej zrec);-)
ivi gdzie sie podzialas a moze juz urodzilas

;-)
,widocznie jest mi tak pisane z gory:-(ale moze jakis cud;-)
i tez nie pracuje teraz
A siostrzenica cudowna Agatko, nic tylko sie zakochac :-)