• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

Anika73 zycze samych dobrych ocen dla Alesandro a Giulio to tak jak moj Lorenzo jak mial 8 miesiecy tez warzyl 10 kilo i mial 80 cm jak skonczyl rok warzyl 13 kilo i mial 83cm teraz waga stoi w miejscu i ma 85 cm wszyscy tutaj mi mowia ze jest duzy:-) i wyglada na 2 latka conajmniej, Polska krew:-D pytaja mnie czy ojciec jest wysoki? ;-)a moj maz ma zaledwie 170 cm.
zyta u mnie tez przydalo by sie zrobic generalne porzadki ale jak narazie nie mam na to czasu
ciagle prowadzam Lorenzo do zlobka na 9 jest tam 2 godziny bo wciaz maja inserimento jest coraz lepiej chociaz codzien rano zostawiam go tam z placzem ale panie mowia ze pozniej nie placze.
agatka13 cuda sie zdazaja:tak: ja trzymam za Ciebie kciuki, a nie mysleliscie o adopcji?
utraconych kilogramow zazdroszcze ja tez chcialabym strcic kilka kilo a moze nawet wiecej niz pare:-) narazie staram sie trzymac diety MZ (mniej zrec);-)
ivi gdzie sie podzialas a moze juz urodzilas:tak:

reklama
Jestem jestem kochane ;-) Rodze za miesiac, wiec jeszcze chwile mam. Tylko mi coraz ciezej z tym brzuszyskiem i w te upaly, sily ani checi na nic nie mam, cale szczescie ze nie pracuje, bo nie wiem jak ja bym dala rade sie dowlec do pracy.. :szok:
Agatko skoro tak pragniesz dzidziusia, a ciaza nie przychodzi, to zgadzam sie z poprzedniczka - pomysl moze o adopcji? Jest tyle biednych dzieciaczkow ktore zostaly porzucone i nikt ich nie chce kochac.. To taka piekna rzecz pomoc chocby jednemu i dac mu kochajaca rodzine i dom.. :tak: Wiem ze babie w ciazy latwo mowic, ale ja cale zycie tak uwazalam, ze jesli nie bede mogla miec wlasnych dzieciakow, to biore sie za starania o adpocje, wiem tylko ze jest to bardzo ciezka procedura i trza sie nazalatwiac papierow i naspelniac mnostwo warunkow, o ktore ciezarnych nikt nie pyta..:no:

Ivi widze ze ty tez nie spisz o tej porze:-) torbe do szpitala juz pakujesz?
wspolczuje ci tego goraca ja nie ciezarna a ledwo dycham dobrze ze mam klime

Ostatnia edycja:
witam sie piatkowo:tak:,nie pracuje ale lubie ten dzien:-p;-):tak:
agatka13 a ja trzymam za wasze starania&&&&&&&&,ale oczywiscie wy macie dzialac;-):tak::tak:,jesli bardzo chcesz dzidziusia;-),a mysle ze jeszcze jest szansa,powiem ci ze znam tutaj malzenstwo sa dobrze po 40stce,i co?w lipcu urodzila chlopczyka:tak::tak::tak:ech jacy sa szczesliwi:tak:Ja wiem,ze dobrze jest mowic tym co juz maja dzieci,ale w pewnym sensie cie rozumie,ciesze sie ze mam corke,i chcialabym rodzenstwo dla niej,a nie moge:crazy:,widocznie jest mi tak pisane z gory:-(ale moze jakis cud;-)
luczka,Ivi1 a co wy nie mozecie spac?ja mam taki sen hm;-)oj nie cierpie na bezsennosc:-pjak narazie.Dobrze dziewczyny ja zmykam,jade na zakupy:tak::-)Milego dnia:-)

jakos dzisiaj w nocy nie moglam spac moze dlatego ze przespalam sie wczoraj po poludniu ale tak ogolnie na bez sennosc nie cierpie;-) a wrecz przeciwnie nigdy nie moge obejrzec zadnego filmu bo zasypiam przed telewizorem:-D

Moja siostra urodzila blizniaki majac 37 lat po 15 latach malzenstwa a tez mowila ze napewno dzieci juz miec nie bedzie:-D

tez lubie piatek:tak: a nie lubie poniedzialku:wściekła/y: i tez nie pracuje teraz

Ostatnia edycja:
oj dziewczyny nawet nie wiecie ile bym dala za dzidziusia-a o adopcji juz myslelismy ale niespelniamy warunkow:-(,moze jednak zdazy sie ten cud......zobaczymy co czas przyniesie.
IVI glowa do gory,miesiac to juz niewiele czasu,nawet sie nie obejzysz jak minie i wyladujesz na porodowce i bedziesz tulila w ramionach swoje malenstwo.moja siostra naokraglo przysyla mi zdjecia mojej siostrzenicy i musze wam sie przyznac ze wdala sie w nasza rodzine:-D a nie w rodzine swojego tatusia.jest boska,a niech mi tam-wstawie jej zdjecie to same zoaczycie co za cudo. P9068651.jpg
a teraz czekam na telefon od mojego F zeby jechac na dzialke bo maja przywiezc grilla:-).

Dziekuje Agatka i Luczka staram sie wytrzymac, ale czuje sie jak mebel, w zyciu tak mi mocy do robienia czegokolwiek nie brakowalo. Cale szczescie ze to juz niedlugo. I tez mam klime, ale chcialabym polazic, poruszac sie, bo niedlugo zaczne przypominac hipopotama a nie czlowieka :zawstydzona/y: A siostrzenica cudowna Agatko, nic tylko sie zakochac :-)

agatka ,malutka przepiekna,masz racje naprawde cudowna...
ivi,powiem ci szczerze ze ci troszeczke zazdroszcze ze niedlugo bedziesz rodzila...
wiem ze boli bo juz dwa porody przeszlam ,ale jest to przezycie nie do opisania...
porod a potem moment w ktorym mala bedzie juz z wami...cos co nie da sie opisac trzeba poprostu przezyc...
pisalam juz wczesniej,ze gdybym mogla to napewno bym chciala 3 dziecko...
giulio ma dopiero 8 miesiecy...
gdybym mogla to bym sie juz starala o nastepne malenstwo....
ale nie moge narzekac, mam juz 2 wspanialych lobuziakow...

reklama
dziekuje za komplementy:-D.a malutka ma na imie EMILIA.i macie racje jest przesliczna i juz wkrotce ja zobacze.dzisiaj zarezerwowalAM BILETY NA SAMOLOT,wylatuje 03.10 i nie bedzie mnie 17 dni,musze sie wkoncu nacieszyc tym skrabem moim:-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry