Ivi1
Fanka BB :)
Jestem, jestem, jeszcze sie na porod nie zapowiada, no ale nic nigdy nie wiadomo. Jak na razie szykuje wszystko do szpitala, a i mojemu szykuje rzeczy ktore ma przyniesc jak bedzie sie po nas wybieral. Mame ucze drog do sklepu i spacerkow a w miedzyczasie ubolewam nad moimi skopanymi zebrami i zgnieciona watroba, mloda juz naprawde nie ma miejsca, a mnie bola wszystkie wnetrznosci. Dzis przyjezdza nowa pralka, wiec wpadlam tylko na chwile, bo musze pozgarniac rzeczy z lazienki i zwinac dywan z korytarza co by mi nie nasyfili zanadto ;-)
Do tego wizyty ktg co kilka dni pol dnia spedzone w szpitalu, pielegniarka nadgorliwa, trzyma czasem i po poltorej godziny a potem pod ostrym dyzurem sie waruje na jakiegos lekarza co by raczyl odczytac i napisac za ile dni mamy sie pokazac..
Wczoraj spotkalam trzy polki na ktg
wszystkie koncowka ciazy, wiec chociaz czas uplynal, bo sobie pogadalysmy, ale jestem nierozgarnieta i nie wzielam od zadnej nawet nr. telefonu
Najlepsze ze tylko z naszymi nazwiskami maja problemy, i kazda musiala literowac 
Do tego wizyty ktg co kilka dni pol dnia spedzone w szpitalu, pielegniarka nadgorliwa, trzyma czasem i po poltorej godziny a potem pod ostrym dyzurem sie waruje na jakiegos lekarza co by raczyl odczytac i napisac za ile dni mamy sie pokazac..
Wczoraj spotkalam trzy polki na ktg
wszystkie koncowka ciazy, wiec chociaz czas uplynal, bo sobie pogadalysmy, ale jestem nierozgarnieta i nie wzielam od zadnej nawet nr. telefonu
Najlepsze ze tylko z naszymi nazwiskami maja problemy, i kazda musiala literowac 

.
, wiec moze i lepiej ze mi nie sprawdzaja..
,ale domek zrobiony i calkiem fajny wyszedl.