reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

1zbuza0.jpg

2uz4ais.jpg

11tmrnb.jpg

2d0grx1.jpg

2cookex.jpg

Oto bolder ecoline...Aparat z tel trochę zniekształca zdj. ale ogólny zarys tego wózka jest. Kolor był tylko beżowy, inne są na zamówienie ale ten beż tez całkiem niezle sie prezentował...
Moj R. twierdzi, ze x-lander jest tylko ciut lżejszy w prowadzeniu od boldera no i nie podobał mu się w bolderze jeden spaw ;), ...Co prawda moj R. stwierdził, że trochę bardziej wolałby x-landera ale juz miałam ten wózek i to całkiem niedawno więc chyba wprowadzę kilka nowości :-) Za dużo wokół tych xl, chociaż w sumie nie wiadomo czy ostateczie tez go nie kupimy...Ja osobiscie wolałabym boldera :)

reklama
A my się zdecydowaliśmy na Chicco Black Label. Jest bardzo ładny i ma w pakiecie wszystko co nam potrzebne do transportu młodego. Jeszcze podejmiemy ostateczną decyzję jak go wypróbujemy w sklepie. Na razie te wózki we wszystkich sklepach stoją przywiązane do stelaży, nie wiem, chyba się boją, że ktoś im gwizdnie ;-)

Anbar calkiem fajny, nie widzialam ichna zywo ale przygladalam sie na allegro. No i tez zastanawiam sie nad czarnym lub bezowym ewentualnie, lubie klasyczne kolory.

Nie:) Niw wywijają się:) Moja kuzynka ma taki sam i jest baaardzo zadowolona. Jest naprawdę bardzo praktyczny:)

Ostatnia edycja:
anbar popatrzyłam w necie i bardzo ładnie się prezentuję. Choć jak dla mnie to zbyt małe kółeczka.
Wogóle to bardzo podobają mi się czarne wózki ale ostatecznie odrzuciłam ten kolor w obawie przed płowieniem i nadmiernym garzewaniem w wakacje.

czekolada bardzo fajny...i ile kolorów.

Kremofka to nie jest docelowy kolor...;) Jesli wybiorę implasta to kupimy fioletowo-różowy (lilac pink) albo różowo -biały(candy) ...Chociaż bardziej przemawia do mnie fioletowy.
Mój mąż obstawia xl i okropnie uparł się na niego i jestem niepocieszona, bo jak pójdziemy do sklepu to wraz ze znajomym , który tam pracuje usilnie przekonają mnie do niego ;). Oczywiście kolorek dla dziewczynki w przypadku xl już wybrany i będzie to energy :) Naprwdę jest piekny, szkoda tylko, że w Gdańsku co drugi wózek to xl ;) Z drugiej storny pewnie łatwiej będzie mi go w przyszłości sprzedać niż implasta...Ehh no zobaczymy, oba wózki technicznie są dobre i ładne i trudno jest między nimi dokonać wyboru

Anbar chcesz tego trójkołowca? Fajny wózeczek oceniając obiektywnie :)
Ja kiedys chorowałam na chicco ale juz sie zniego wyleczyłam...Niemniej jednak mam kilka artykulów tej firmy i są naprawdę dobrej jakości :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry