reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

reklama
Meryan dla mnie bugaboo jest superrrrrr, od dawna mi sie podobaja ale wlasnie ta cena :dry:
no przeciez mamy takie same gusta....hehe...:)
(a....i podczas mojej nieobecności przyszła pościel z kaczką....jest piękna:), chyba ładniejsza od misia)

poza tym....mnie cholernie podoba sie czarny kolor...ale w tej wersji cameleon...na lato może zamienic się własnie w beżowy....
kurcze super....właśnie o cos takiego mi chodziło.....ale chyba nie zgłupieję :(
cena nawet powyżej 4 tys.....;/

Meryan ja juz sie zdecydowalam ze wozek napewno bedzie czarny lub bezowy, teraz zostala kwiesta modelu. Za tydzien bedziemy w Niemczech i bede chciala przetestowac wszystkie wozki, ktore mam na oku.

Moja mama mi zamowila na allego te posciel w kaczuszki i w przyszly weekend jade po nia, juz nie moge sie doczekac, a jeszcze piszesz ze taka piekna.

Uff ... na szczęscie dla mnie odpadaja te małe kółka bo już miałabym totalny zawrót głowy ...
nadal wybór wózka to dla mnie kosmos, ale chyba P. najbardziej podoba się Maxi Cosi Mura ... muszę jeszcze tylko Mutsy zobaczyć na zywo, ale w Wawie jeszcze nigdzie nie widziałam :-(

Kasiu Ja też chciałam Murę, ale zrezygnowałam...Jak wersja z fotelikiem i spacerówką wydaje sie zgrabna tak wersja z gondola jest okropnie duża (tzn , dla mnie liliputka, ale jak ktoś prowadzi ten wózek to mi się bardzo podoba)...No i wkurzylam się że wersja spacerowa nie ma osłonki na nózki...za tą cenę to już mogli dac w komplecie...;)

Tak poza tym to był moj typowany wózek i ogólnie jest naprawdę ładny :).

Z Maxi Cosi na pewno dokupimy fotelik :)...Piekne są i bezpieczne, moj R. nawet mysli o bazie (do mojego auta oczywiście), ale on ma fioła na punkcie bezpieczeństwa...;)

reklama
anbar popatrzyłam w necie i bardzo ładnie się prezentuję. Choć jak dla mnie to zbyt małe kółeczka.
Wogóle to bardzo podobają mi się czarne wózki ale ostatecznie odrzuciłam ten kolor w obawie przed płowieniem i nadmiernym garzewaniem w wakacje.

Też mnie to martwiło, mnie się marzyły wielkie koła, do czasu aż mi koleżanka wyjaśniła jak nieporęczne są w chwili kiedy z gondolki przesiądziemy się na spacerówkę. A wbrew pozorom nasze szczęścia w gondolkach wcale nie będą tak długo podróżowały. Z tego też powodu kolor w niczym nie przeszkadza. Przecież latem nasze dzieci już dawno będą siedziały w spacerówkach i na pewno nie pod dachem jeśli będzie świeciło słońce.
W tym wózku, jedyne moje zmartwienie to jest uchwyt dla dziecka w spacerówce, bo ma jasny materiał.

Anbar chcesz tego trójkołowca? Fajny wózeczek oceniając obiektywnie :)

Ale on nie jest trójkołowy. Ma normalne cztery koła, dwa przednie nieco mniejsze od tylnych, piankowe i bez szprych.

Do góry